کتاب روان سازی گفتار پیشرفته گوینده انگلیسی
معرفی کتاب روان سازی گفتار پیشرفته گوینده انگلیسی
کتاب روان سازی گفتار پیشرفته گوینده انگلیسی نوشتهٔ ویتنی نلسون و ترجمهٔ حمیده جواهری طهرانی است. انتشارات نوآوران سینا این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب روان سازی گفتار پیشرفته گوینده انگلیسی
کتاب روان سازی گفتار پیشرفته گوینده انگلیسی را ویتنی نلسون که استاد زبان انگلیسی نوشته است. او در این کتاب به پرسش «چگونه استعدادهای بالقوهٔ روانسازی انگلیسی را آزاد کنیم؟» پاسخ داده است. این کتاب با آموزش نکات طلایی و رمزهای کلیدی به شما کمک میکند، مهارت گفتاری خود را تا حد قابلتوجهی بهبود دهید. این راهنما که برای دانشجویان و زبانآموزان سطوح پیشرفته نوشته شده، با آموزش گامبهگام و در مدتی کوتاه، توانایی صحبتکردن شما را دگرگون میکند.
خواندن کتاب روان سازی گفتار پیشرفته گوینده انگلیسی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به همهٔ زبانآموزهای سطوح پیشرفته پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب روان سازی گفتار پیشرفته گوینده انگلیسی
«دلایل دیگری هم برای یادگیری زبان انگلیسی وجود دارد همانگونه که افراد زیادی آن را به کار میبرند. صرفنظر از دلیل شما در یادگیری زبان انگلیسی، زمانی که تصمیم میگیرید زبان انگلیسی را بیاموزید، درمییابید که هیچ مشکلی با یادگیری آن ندارید. در هر زمان در سفر یادگیری احساس کردید که گویا نمیتوانید قدم بعدی را بردارید و نمیدانید چگونه جلوتر و پیشتر روید، فقط باید این کتاب را باز کنید و برای یافتن راهحل به آن مراجعه کنید. آیا تاکنون همانطور که دوست دارید به غوطهوری در زبان انگلیسی عادت کردهاید؟ شاید به همین دلیل باشد که شما باید دوباره تا پیشرفت خیلی زیاد غوطهوری را انجام دهید که به سطح دیگر روانسازی گفتار برسید. گاهی چنان درگیر فعالیتهای روزمره زندگی میشویم که فراموش میکنیم برای اهدافی که در زندگی ارزشمند هستند وقت بگذاریم. گاهی شور و اشتیاق اول طرح را از دست میدهیم.»
قصد داشتم کتاب رو بخرم ولی منصرف شدم به این دلیل که بخش نمونه اش کافی نبود و همش از صفحات اولیه قبل از شروع محتوای کتاب بود ! کاش حداقل دو الی سه صفحه از درس ها توی نمونه