کتاب علوم سیاسی
معرفی کتاب علوم سیاسی
کتاب علوم سیاسی نوشتهٔ مارکوس ای استیدلمن و ترجمهٔ حامد میرزابابایی است. انتشارات آوند دانش این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب علوم سیاسی
کتاب علوم سیاسی از علمی گفته است که بهگونههای گوناگون بر زندگی همگان اثرگذار بوده و هست؛ پس میشود پا پیش گذاشت و اندکی دربارۀ ساختار نظامهای سیاسی آموخت؛ دربارۀ بودوباشِ علم سیاست، اصطلاحات کلیدی آن، انواع رژیمهای اقتدارگرا، مبانی فکریِ ایدئولوژیهای سیاسی، نحوۀ کارکرد نظامهای پارلمانی، آشنایی اجمالی با حقوق بینالملل و... . درنگی در عمق بافتِ تکتک این مفاهیم میتواند از ما شهروندان بهتری بسازد. کتاب حاضر به چنین موضوعاتی پرداخته است:
تبیین اَشکال گوناگون نظامهای سیاسی،
تبیین مفهوم فرهنگ سیاسی،
تبیین فلسفۀ سیاسی کلاسیک و مدرن،
تبیین اندیشۀ متفکران جریانسازِ دنیا،
تبیین رابطۀ سیاست و فجایع انسانی،
تبیین علل جنگافروزی،
تبیین کارکردهای اقتصاد بینالمللی.
خواندن کتاب علوم سیاسی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران مطالعه درمورد علم سیاست پیشنهاد میکنیم.
این کتاب و موضوعش باعث شد اولین نظرم رو به اشتراک بزارم. راستش من خیلی وقت بود دنبال همچین کتابی میگشتم ، در این برحه از زمان که قرار داریم تله های بسیاری برای مردم پهن میشه و برای اینکه بتونیم
مطالعه ی کتابهایی با این مضمون میتونه باریکه ی نوری برای بهتر دیدن حقیقت باشه برای کسانی که ازقدرت عقل و منطق هم استفاده میکنند . توصیه میکنم برای آگاهی بیشتر در کنار مبانی سیاست ، تاریخ هم مطالعه بشه (
بزرگترین گله که دارم ازتاقچه ست که چرا کتابی به این اهمیت وباارزشی رو تبدیل به کتاب الکترونیکی نکردین کتابهای هست ارزش خواندن نداردولی تبدیل شده امااین کتاب وبعضی کتابها که ارزش خواندن ومطالعه داره متاسفانه پی دی افه
کتاب خوبه فقط اون حالت PDF بودن شو دوست ندارم گر مثل بقیه کتاب ها باشه عالی میشه و کتاب فوقالعاده قنی هستش پیشنهاد میشه حتماً بخونید
در خصوص موضوع کتاب(علوم سیاسی) واقعا دقیق و قابل درک برای هر قشری میباشد، و انصافا میتوان ادعا نمود که تمامی کتابهای انتشارات آوند دانش بسیار روان و شیوا میباشد و جای تشکر دارد که این مجموعه در خصوص کتابهای
چقدر خوب میشد که این کتاب نسخه الکترونیکی داشت واقعا حیف
بالاترین درد اگاهی است
کتاب بسیار عالی هستش و به صورت مفصل علم سیاست رو به شما یاد میده، صفحه صفحش با ارزشه، برای تمام افراد علاقه مند به علوم اجتماعی مناسب هست.
باتشکر از طاقچه که در این اوضاع جو پروپاگاندا رسانه غرب و دروغ پراکنی مخصوصا این چند ماه اخیر به آگاهی بیشتر مان کمک میکند خوبه که افراد بیشتری با مسائل سیاسی آشنا شوند تا دیگر با هر خبر فیک و
خیلی سریع خوندمش؛ این کتاب درصورتی که در کنارش کتابهای دیگه ای هم خونده بشه میتونه مفید باشه. دغدغه های خیلی از مردم این روزا گره خورده به سیاست، درحالی که مطالعات سیاسی خیلی پایینه! شاید اگر به بهانه همین شکافها و