معرفی و دانلود کتاب کینزیولوژی اوتیز (جلد اول) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب کینزیولوژی اوتیز (جلد اول)

کتاب کینزیولوژی اوتیز (جلد اول)

مکانیک و پاتومکانیک اندام فوقانی

۳.۵(از ۶ امتیاز)
کارول آ. اوتیس، سیدحسین حسینی، حسن دانشمندی... بیشتر
انتشارات:
انتشارات حتمی

معرفی کتاب کینزیولوژی اوتیز (جلد اول)

کتاب الکترونیکی «کینزیولوژی پیشرفته اوتیز (جلد اول)» از کارول آ. اوتیس و سیدحسین حسینی و حسن دانشمندی و مرتضی تفاح - انتشارات حتمی. این کتاب را می‌توانید از طاقچه دریافت کنید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کینزیولوژی اوتیز (جلد اول) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکینزیولوژی اوتیز (جلد اول)
عنوان دیگرمکانیک و پاتومکانیک اندام فوقانی
عنوان در زبان مبدأKinsiology: the mechanics and pathomechanics of human movement
موضوعسلامت، پزشکی عمومی
نویسندهکارول آ. اوتیس
مترجمسیدحسین حسینی، حسن دانشمندی، مرتضی تفاح
انتشاراتانتشارات حتمی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۵/۱۰/۰۴
فرمت کتابPDF
مجموعه و فروستکینزیولوژی اوتیز انتشارات حتمی

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
اصول و مفاهیم پایدار سازی کمری و لگنیتصویر جلد کتاب اصول و مفاهیم پایدار سازی کمری و لگنی
فواد صیدی
کینزیولوژی اوتیز (جلد دوم)تصویر جلد کتاب کینزیولوژی اوتیز (جلد دوم)
کارول آ. اوتیز
فیزیولوژی ورزشی، تلفیق نظر و عمل ۱تصویر جلد کتاب فیزیولوژی ورزشی، تلفیق نظر و عمل ۱
ویلیام جی کرامر
روش های پژوهش در علوم ورزشی و تندرستیتصویر جلد کتاب روش های پژوهش در علوم ورزشی و تندرستی
سوزان هال
تکنیک های توان بخشی در طب ورزشی و امدادگری ورزشی ۲تصویر جلد کتاب تکنیک های توان بخشی در طب ورزشی و امدادگری ورزشی ۲
ویلیام ای. پرنتیس
تکنیک های توان بخشی در طب ورزشی و امدادگری ورزشی ۱تصویر جلد کتاب تکنیک های توان بخشی در طب ورزشی و امدادگری ورزشی ۱
ویلیام ای. پرنتیس
حرکات اصلاحیتصویر جلد کتاب حرکات اصلاحی
حسین احمدی
ارزیابی و درمان عدم تعادل عضلانی (رویکرد جاندا)تصویر جلد کتاب ارزیابی و درمان عدم تعادل عضلانی (رویکرد جاندا)
فیل پیچ
راهنمای آزمایشگاه آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی؛ جلد اولتصویر جلد کتاب راهنمای آزمایشگاه آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی؛ جلد اول
مهدی قیطاسی
کینزیولوژی اوتیز (جلد سوم)تصویر جلد کتاب کینزیولوژی اوتیز (جلد سوم)
کارول آ. اوتیز
۱۰۰۰+۷۲۰ تست مدیریت سازمان ها و مسابقات ورزشیتصویر جلد کتاب ۱۰۰۰+۷۲۰ تست مدیریت سازمان ها و مسابقات ورزشی
امیرحسین پرستار
راهنمای تغذیه NSCA برای ورزش و فعالیت بدنیتصویر جلد کتاب راهنمای تغذیه NSCA برای ورزش و فعالیت بدنی
بیل کمپبل
۱۰۰۰+۲۰ تست آسیب شناسی ورزشیتصویر جلد کتاب ۱۰۰۰+۲۰ تست آسیب شناسی ورزشی
احسان الوانی
بیومکانیک ورزش و تمرینتصویر جلد کتاب بیومکانیک ورزش و تمرین
پیتر مک‌گینیس
ساختمان و تاسیسات در گاوداری های شیری نوینتصویر جلد کتاب ساختمان و تاسیسات در گاوداری های شیری نوین
دبلیو. جی. بیکرت
مروری بر نکات حرکات اصلاحی در تربیت بدنیتصویر جلد کتاب مروری بر نکات حرکات اصلاحی در تربیت بدنی
بهناز پورجعفری جرجافکی
رژیم رنسانستصویر جلد کتاب رژیم رنسانس