کتاب نیم کرهی نوک خودکار
خواندن نظراتمعرفی کتاب نیم کرهی نوک خودکار
کتاب الکترونیکی «نیم کرهی نوک خودکار» از مسعود افراز - است. این کتاب داستانیست که توانایی بروز انواعی از احساسات خوب و بد در وجودتان را دارد. حس هایی کوچک و عمیق.
مدیریت دانش و دلالتهای آن برای سازمان با رویکرد سازمانی و نظامی
عبدالله تازش
راه جاویدهامون طهماسبی
کارآگاه بازی های یک سوسک کم حافظهزهرا شاهی
پیشگیری از آسیب های ورزشی در والیبال نشستهمحمد کریمی زاده اردکانی
دقآیلین فتاحی
پافشاری برای هدفبرایان بورکهارت
تاریخ تکامل تصوف و عرفان اسلامی در ایرانداوود طیبزاده
تکتون، غول زره پوش (نبرد هیولاها شش گانه دهم، ارباب وحشی ها: جلد پنجاه و نهم)آدام بلید
فلسفه برای همهمتیو کریسمن
خودآموز تعبیرخواب (جلد بیست و پنجم: حرف ل)امیر رضاعلی
انقلاب فراصنعتی و تمثیل های مدیریتیفریدون دشتی نژادپور
معیار لغات قویممیرزامحمد کشمیری
ضحاحلیمه قادری زمان
ژئومورفولوژی مناطق خشک و نیمه خشکاندرو گوودی
آمادگی آزمون دکتری روش های مقدماتی تحلیل جمعیت، باروری و مرگ و میرگروه مولفان سنجش امیرکبیر
جریان شناسی عصر معصومان (ع)عبدالحسین خسروپناه دزفولی
تحول دیجیتالمحسن ابراهیم پور
کمی نزدیک ترشیما اسکافی
مرجع اصلی شیرخشک نوزادانعالیه موسی نیا
کتابه جذابیه فقط کافیه اولشو شروع کنی خودش خوب به خود شمارو جذب میکنه
کتابی بسیار جالب که هرخواننده ای را مجذوب خود مینماید مطالعه ی کتاب را توصیه میکنم
کتاب روان و جذابی ک بنظرم نقطه قوتش هم توصیفها و داستان پردازیهای قشنگیه ک داره و ناخواسته میری تو اون حس و حال،کتابی ک از اولش جذبت میکنه و دوس داری زودتر ببینی ک بعدش چی میشه 👌👌👌
متن روان و جذاب ،نقطه قوت نویسنده در توصیف محیط اطراف باعث میشه مخاطب به سادگی تجسم کنه و تصویر سازی کنه داستان رو . خوندنشو توصیه میکنم جنبه آموزشی داره به خصوص برای نسل جدید. نقد:بنظر من اگر نویسنده از قدرت
کتاب خیلی خوبیه حتما خوندنش رو توصیه میکنم👌😍
به جرئت میتونم بگم این کتاب توانایی اینو داره که ادمارو با نیمه ی تاریک و نیمه ی روشن وجودشون روبه رو کنه .همینکه شروع به خوندنش میکنی انگار شمارو با خودش غرق میکنه توی یه دنیای عجیب...توصیه میکنم ازدستش
داستانش عالیه، پیشنهاد میکنم
این داستان تعلیق دارد و به خوبی با مخاطب به ویژه طیف جوان ارتباط می گیرد ، به عنوان اولین داستانی که از این نویسنده به زیور چاپ آراسته شده ، قابل تامل است
متن کتاب بسیار روان و جذاب هست و مطمئنا نویسنده از قدرت و تسلط داستان پردازی و تخیل بسیار بالایی برخوردار هست و بنظرم در دسته کتاب های مدرن قرار میگیره و از سنت گرایی نویسندگی بیرون امده اما بزرگترین