کتاب ۳۷ راز برای سعادتمند شدن
معرفی کتاب ۳۷ راز برای سعادتمند شدن
کتاب ۳۷ راز برای سعادتمند شدن نوشتهٔ رندی گیج و ترجمهٔ فرانک ثانی است و انتشارات نسل روشن آن را منتشر کرده است. این کتاب نگاهی واضح به چگونگی آشکارکردن ثروت دارد.
درباره کتاب ۳۷ راز برای سعادتمند شدن
رفاه، سعادت و ثروت، موهبتهای بسیار ویژه و شگفتانگیزی هستند. همهٔ این کلمات را میدانند، اما تعداد کمی از مردم معنی واقعی آنها را درک میکنند. کمتر کسی اسرار لازم برای بازکردن راه آن را در زندگی خود میداند. اما هنگامی که شما این رازها را یاد گرفتید، وارد دنیای جدید و جسورانهای خواهید شد. سلامتی، خوشبختی و ثروت موقعیتهای ویژهای را برای مردم فراهم میکند. آنها به شما اجازه میدهند هر روز را با شادی و انرژی پویا شروع کنید. به شما اجازه میدهد هر روز را با صلح و هماهنگی ببندید. به شما این امکان را میدهد که هر روزِ خود را با ماجراجویی زندگی کنید. رندی گیج در کتاب ۳۷ راز برای سعادتمند شدن این رازها را با شما در میان گذاشته است.
رازهایی که در این کتاب مطرح میشوند از این قرار هستند:
راز پنجم - سعادت شما بر مبنای کلام شما شکل میگیرد
راز ششم - تندرستی، عشق، شادی و پول به وفور وجود دارند
راز هفتم - سعادت طبق قانون خلاء عمل میکند
راز هشتم - فقرا اغلب فکر و ذکرشان پول است
راز نهم - میتوانید آنچه را که میخواهید، طلب کنید ولی آنچه را که واقعاً طلب کرده بودید به دست میآورید
راز دهم - قویترین ابزار رسیدن به سعادت علم و دانایی است
راز یازدهم - سعادت حق مسلم و طبیعی شماست
راز دوازدهم - سعادت در فضای اطراف شما همواره موج میزند
راز سیزدهم - هنگامی که رسالت حقیقی خود را مییابید، سعادت نیز شما را مییابد
راز چهاردهم - هنگامی که بینش قوی داشته باشید کائنات در برابر ارادهٔ شما سر تعظیم فرود میآورد
راز پانزدهم- ثروت شما معادل میانگین ثروت پنج نفر از افراد نزدیک شماست
راز شانزدهم- ایمان، سعادت شما را از منبع آن بیرون میکشد
راز هفدهم - سعادت بدون پول امکان ندارد
راز هجدهم- اتفاقاتی که دیگران چالش مینامند، باعث رشد شخصیت شما شده و سعادت را برایتان به ارمغان میآورد
راز نوزدهم - کائنات همیشه سهم خود را از شما میگیرد
راز بیستم- رویاهای شما باید به اندازهٔ خودتان بزرگ باشند
راز بیستویکم - سعادت همیشه ردِّ پایی از خود به جای میگذارد
راز بیستودوم - بینش و رویای شما سعادت را خیلی زود به نزدتان هدایت میکند
راز بیستوسوم - سعادت ربطی به فرصتها، شانس و بخت و اقبال ندارد
راز بیستوچهارم - سعادت به معنی فراوانی چیزی نیست. سعادت نوعی طرز تفکر است
راز بیستوپنجم - ذهن شما ابزاری است برای رسیدن به سعادت و خوشبختی یا فقر و بدبختی
راز بیستوششم - خودخواهی برای سعادت واقعی ضروری است
راز بیستوهفتم - سعادتمندان با تخفیف، کوپن و حراج کاری ندارند
راز بیستوهشتم- سعادت در همهجا به وفور وجود دارد
راز بیستونهم - نوع رابطهٔ شما با پول تعیین میکند که آیا آن را به سوی خود جذب میکنید یا خیر
راز سیام - در تجلی سعادت موضوع قضاوت مطرح نیست
راز سیویکم - تا وقتی مأموریت فعلی خود را تمام نکنید، مأموریت بعدی به شما داده نمیشود
راز سیودوم - سرعت رشد سعادت شما دقیقاً برابر با رشد خودتان است
راز سیوسوم - سعادتمندان آگاه ناسازگار هستند
راز سیوچهارم - کائنات میتواند هر کاری را تنها به واسطهٔ خود شما برایتان انجام دهد
راز سیوپنجم - بدگویی و غیبت کردن در مورد دیگران دِین منفی برای شما ایجاد میکند
راز سیوششم - وقتی انتقام از یک در بیرون میرود، سعادت از در دیگر وارد میشود
راز سیوهفتم - رویای شما هرگز ازآنچه که در این لحظه به شما نزدیک است، نزدیکتر نبوده است
خواندن کتاب ۳۷ راز برای سعادتمند شدن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کسانی که میخواهند زندگیشان متحول شود پیشنهاد میکنیم.
درباره رندی گیج
«برای بیش از پانزده سال، رندی گیج به مردم کمک میکند تا باورهای محدودکنندهٔ خود را به پیشرفتها و خودشکوفایی تبدیل کنند تا به رویاهای خود برسند. داستان زندگی رندی گیج که دربارهٔ تبدیلشدن یک نوجوان محکوم در زندان، به یک میلیونر خودساخته است، الهامبخش میلیونها نفر در سراسر جهان شده است. این مسیر شگفتانگیز پیروزی بر ترس، اعتیاد و شک به خود، او را بهطور منحصربهفردی به عنوان یک متخصص ویژه در عرصهٔ اوج عملکرد و دستاوردهای انسانی فوقالعاده موفق معرفی میکند. داستان او و روشی که او آن را به اشتراک میگذارد، قدرت واقعی ذهن را در شرایط بیرونی نشان میدهد. رندی گیج یک کشف مدرن در زمینهٔ رشد بدن و ذهن و رشد شخصی است. او نویسندهٔ بسیاری از آلبومهای پرفروش از جمله (توسعهٔ پویا و شکوفایی یک مدیر) است.
مردم از سراسر جهان از طریق برنامهٔ "BreakthroughU"، از برنامهٔ مربیگری و موفقیت آنلاین توسط رندی گیج، با یکدیگر تعامل دارند و از او روشهای مربیگری انحصاری دریافت میکنند.
رندی بینشی در مورد چگونگی غلبه بر ترس، شک و خودخرابکاری برای رسیدن به موفقیت و دستیابی به بالاترین سطح از پتانسیل انسانی دارد که آن را به هر کسی که بخواهد ارائه میدهد.
سخنرانیها، کتابها، نوارها و سایر منابع آموزشی او مملو از محتوایی است که میتوانید فوراً در زندگی و تجارت خود اعمال کنید.
تعامل با نوشتهها و سخنرانیهای رندی الهامبخش واقعی است و افراد را برای ایجاد انگیزه در خود و گامهای عملی برای رسیدن به موفقیت، توانمند میسازد.
بخشی از کتاب ۳۷ راز برای سعادتمند شدن
«نیروهای متضادی وجود دارند که در برابر همه چیز، تعادل را در کائنات برقرار میکنند. مؤنث و مذکر، یین و یانگ، منفی یا مثبت. رابطهٔ آنها بر مبنای اصل برنده- برنده یا به عبارت دیگر اصل تبادل منصفانهٔ ارزشها است.
من در اینجا واژهٔ منفی را پیش میکشم تا موضوع بهتر روشن شود. در واقع من اعتقاد دارم نیرویی که جهان را خلق کرد مثبت و خوب است (همه چیز خیر مطلق هست). چیزهایی که ممکن است آنها را منفی و بد بدانیم، ناشی از یک خدا یا جهان «بد» نیست بلکه واکنشهای بد ما به آن نیروی خوب هست.
اگر لاستیک اتومبیل شما در میانهٔ راه رسیدن به فروشگاه پنچر شود شاید فکر کنید اتفاق بدی افتاده است. ولی همین اتفاق از نظر صاحب پنچرگیری که تلاش میکند دختر خود را به دانشگاه بفرستد، خوب است. شاید من فکر کنم که ترتیب دندانهایم خیلی بد است ولی دندانپزشک من نظر دیگری دارد.
زمستان بد و تابستان خوب نیست. برای اینکه پاییز خوب باشد نیازی نیست که بهار بد باشد. آنها فقط وجود دارند. از طرفی برای اینکه جهان ما برای ما معنیدار باشد برای هر چیزی، متضادی در نظر میگیریم.
نکته اینجاست که دربارهٔ اینکه چه چیزی بد و چه چیزی خوب است، فلسفهبافی نکنیم یا با برچسب زدن، خود را از مسیر منحرف نکنیم.»