دانلود و خرید کتاب اشکانیان: مردمانی شجاع از خراسان بزرگ ایرج رامتین
تصویر جلد کتاب اشکانیان: مردمانی شجاع از خراسان بزرگ

کتاب اشکانیان: مردمانی شجاع از خراسان بزرگ

معرفی کتاب اشکانیان: مردمانی شجاع از خراسان بزرگ

«اشکانیان: مردمانی شجاع از خراسان بزرگ» به گردآوری و پژوهش ایرج رامتین(-۱۳۲۹)، است. در مقدمه کتاب می‌خوانیم: «سرزمین ایران مهد و خاستگاه دلاوران و شجاعان بسیار در همه ادوار تاریخ بوده و هست و اگر مدت زمان کوتاهی در تصرف و استیلای بیگانگان و اجانب قرار داشته نه تنها فرهنگ و زبان و آیین خود را از دست نداده بلکه متجاوزین را نیز تحت تاثیر غنای فرهنگی و تمدن دیرینه خود قرار داده است و با وجود تمام فشارها و اعمال وحشیانه جانشینان اسکندر مقدونی (سلوکیان) بر مردم ایران باز با شجاعت ذاتی و وطن‌پرستی مردان و زنان دلاور ایرانی در جای‌جای این سرزمین اهورایی به مقاومت و مبارزه برخاستند و با رشادت و از خودگذشتگی در راه وطن، بیگانگان را راندند. اشکانیان که مردمانی شجاع از خراسان بزرگ بودند نه تنها دست اجانب یونانی را از این مرز و بوم کوتاه کردند، بلکه به دفعات به متجاوزین قدرتمند رومی نیز درس دفاع از وطن و شجاعت آموختند.»
Muhammad
۱۴۰۰/۱۱/۰۴

واقعا کتاب کامل هست و متن هم روان

۲-   تیردات (تیرداد) برادر اشک اول بانی سلسله اشکانی بود که در دوران فرمانروایی برادرش در کنار او قرار داشت و پس از مرگ وی جانشین او شد. تیردات مثل برادرش ایرانیان را از لحاظ رسوم و آداب آزاد گذاشت.
من عاشق کتابم
ایرانیان در طول اعصار و قرون به شجاعت، رشادت و میهن‌پرستی در بین همه ملل جهان معروف و شاخص بوده‌اند و اشکانیان که فرزندان دلیر ایران از خراسان بزرگ بودند نمونۀ‌ کامل این صفاتند.
من عاشق کتابم
داریوش دادگر: نظم هخامنشی و ظهور هویت ایرانی
شروین وکیلی
بابک خرم دین
سعید نفیسی
خلاصه ده هزار سال تاریخ ایران (قبل از اسلام)
شاپور اول: فاتح جنگ‌های ایران و روم
ایرج رامتین
تاریخ ایران باستان یا تاریخ مفصل ایران (جلد ۳)
حسن پیرنیا (مشیرالدوله)
تاریخ ایران باستان یا تاریخ مفصل ایران (جلد ۲)
حسن پیرنیا (مشیرالدوله)
امرای محلی ایران و حضرت حافظ