معرفی و دانلود کتاب بوق زدن ممنوع + خلاصه رایگان

حمید ابراهیمی
انتشارات:
نشر شورآفرین

معرفی کتاب بوق زدن ممنوع

«بوق زدن ممنوع» مجموعه‌ای از اشعار حمید ابراهیمی(-۱۳۴۸)، شاعر معاصر ایرانی است. همچنین محمد صالح اعلا، شاعر و منتقد ادبی مقدمه‌ای بر این کتاب نوشته است و در بخشی از آن می‌خوانیم: «من شعرها را پیش از انتشارشان دیده‌ام، آن هم با همه حافظه تاریخی – فرهنگی، زیبا شناختی، و برای همین است که عقیده دارم فهم هر خواننده از یک شعر شبیه اثر انگشت اوست مثلاً به گمان من شعرهای بوق زدن ممنوع، اشاره مشتاقانه شاعر است به لمس کردن پدر مشترک‌مان آدم (ع) ، درخت دانایی را و به نظر نقش بندی‌های شاعر در این شعرها در حوال، و قلنا اهبطو بعضکم... و یا قلنا اهبطو منها جمیعاً... یا و قلنا زوجک الجنه... و در نتیجه و لاتقربا به هذا الشجر است.» در یکی از سروده‌های این کتاب می‌خوانیم: «سبزینگی حیات در لابه‌لای سنگ فرشِ کوچه‌باغ‌های اساطیرِ دور می‌رویند و کودکانِ بازیگوش بر روی آن پا می‌نهند و شاد آسمان را که دیگر قرمز است می‌نگرند.»
معرفی این کتاب در تاریخ ۲۸ دی ۱۴۰۴ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بوق زدن ممنوع و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:بوق زدن ممنوع
حجم فایل کتاب:۰.۷۵ مگابایت
شابک:۹۷۸۹۶۴۲۹۹۵۵۱۶
تعداد صفحه‌ها:۱۰۷ صفحه
قیمت کتاب:۳۰۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.