کتاب طراحی استراتژی و برنامه ریزی فروش
مهارتهای فروش و فروشندگی حرفهای
معرفی کتاب طراحی استراتژی و برنامه ریزی فروش
کتاب طراحی استراتژی و برنامه ریزی فروش نوشتهٔ محمد بلوریان تهرانی در انتشارات چاپ و نشر بازرگانی منتشر شده است.
درباره کتاب طراحی استراتژی و برنامه ریزی فروش
هر فروشنده، بازاریاب و سرپرست فروش باید از مباحث روانشناسی، ارتباطات، نفوذ، اقناع، متقاعدکردن، مجابکردن کاملاً مطلع و در آنها حرفهای باشد تا بتواند محصول خود را بفروشد.
محصولی که خریدار ظاهر آن را میبیند ولی از باطن و کیفیت آن اطلاع ندارد، خریداری که نه فقط مشخصات محصول و نه فقط مزایای محصول بلکه منافع ناشی از خرید و مصرف محصول را خریداری میکند. کتاب طراحی استراتژی و برنامه ریزی فروش به فروشندگان کمک میکند بتوانند محصولات خود را ارائه کنند و آن را آسانتر بفروشند.
خواندن کتاب طراحی استراتژی و برنامه ریزی فروش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام فعالان حوزهٔ فروش پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب طراحی استراتژی و برنامه ریزی فروش و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | طراحی استراتژی و برنامه ریزی فروش |
| حجم فایل کتاب | ۲۱۵.۵۶ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۹۶۴۴۶۸۰۹۲۲ |
| تعداد صفحهها | ۲۷۴ صفحه |
| قیمت کتاب | ۹۴۶۴۰ تومان |

به شدت کتاب را توصیه میکنم این کتاب با نگاه (آکادمیک+ کاربردی(اجرایی)) نوشته شده است. دکتر بلوریان از نخبگان حوزه بازاریابی هستند و دیگر کتابهای ایشان را نیز توصیه میکنم کتابهای ایشان خصوصیات زیر را دارند : خلاصه و مفید نگاه کاربردی انتقال تجربه نگاه مُشرِفانه تخصصی قلم...بیشتر