کتاب راهبردهای ایجاد مدارس تاب آور
معرفی کتاب راهبردهای ایجاد مدارس تاب آور
کتاب راهبردهای ایجاد مدارس تاب آور نوشتۀ اسمعیل دست بسته است. این کتاب را نشر برگ و باد منتشر کرده است.
درباره کتاب راهبردهای ایجاد مدارس تاب آور
کتاب راهبردهای ایجاد مدارس تاب آور به مباحثی چون تعریف تابآوری و مزایای آن، سازماندادن کلاس درس، روند اجرای برنامهٔ تابآوری در محیط مدرسه و... میپردازد.
خواندن کتاب راهبردهای ایجاد مدارس تاب آور را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کسانی که نقش مؤثری در مدارس دارند و برخورد زیادی با دانشآموزان دارند، مناسب است.
بخشی از کتاب راهبردهای ایجاد مدارس تاب آور
«مدارس توان آن را دارند که تابآوری را ایجاد و توسعه دهند، افراد و بهویژه دستاندرکاران تعلیموتربیت و سلامت روانی اجتماعی لازم است درک کنند که مسیر و مشکلات امروز چیست؟ چرا موقعیت فعلی خیلی رضایتبخش نیست، اما قبل از آنکه بخواهند به ریسکهای لازم برای تغییر و توسعه دست بزنند، لازم است که جزئیات موقعیت و شرایط فعلی را بدانند تا بتوانند اولویتهای لازم، درست و صحیح را تنظیم و انتخابهای معقولی انجام دهند تا مدارس و ساختارهای آموزشی خود را به سازمانهایی در توسعه تابآوری تبدیل کنند.
هر چه بیشتر دانشآموزان و خانوادههای آنها و معلمان و سهامداران در توصیف و شفافکردن موقعیت جاری سهیم شوند و تصمیم بگیرند که کار درست را انجام دهند، بهاحتمال زیاد این تغییر رخ خواهد داد این ارزیابی و توصیفات برای بهبود برداشتهای مشترک و تعهد به فعالیتهای شناسایی شده انجام میشود. واحدهای آموزشی و مدارس بیشتر از هر نهاد دیگری اهمیت سلامت روانی دانشآموزان را در توسعه توان اجتماعی و موفقیتهای تحصیلی و رفتاری درک میکنند. تابآوری در مختلف روانی و تحصیلی با مسیرهای متفاوت و پشتوانههای پژوهشی متفاوت مدارس توان آن را دارند که تابآوری را ایجاد و توسعه دهند، افراد و بهویژه دستاندرکاران تعلیموتربیت و سلامت روانی اجتماعی لازم است درک کنند که مسیر و مشکلات امروز چیست؟ چرا موقعیت فعلی خیلی رضایتبخش نیست، اما قبل از آنکه بخواهند به ریسکهای لازم برای تغییر و توسعه دست بزنند، لازم است که جزئیات موقعیت و شرایط فعلی را بدانند تا بتوانند اولویتهای لازم، درست و صحیح را تنظیم و انتخابهای معقولی انجام دهند تا مدارس و ساختارهای آموزشی خود را به سازمانهایی در توسعه تابآوری تبدیل کنند.
هر چه بیشتر دانشآموزان و خانوادههای آنها و معلمان و سهامداران در توصیف و شفافکردن موقعیت جاری سهیم شوند و تصمیم بگیرند که کار درست را انجام دهند، بهاحتمال زیاد این تغییر رخ خواهد داد این ارزیابی و توصیفات برای بهبود برداشتهای مشترک و تعهد به فعالیتهای شناسایی شده انجام میشود. واحدهای آموزشی و مدارس بیشتر از هر نهاد دیگری اهمیت سلامت روانی دانشآموزان را در توسعه توان اجتماعی و موفقیتهای تحصیلی و رفتاری درک میکنند.»
حجم
۱٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۳۲ صفحه
حجم
۱٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۳۲ صفحه