معرفی و دانلود کتاب کتابی که من قهرمانش نیستم pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب کتابی که من قهرمانش نیستم

کتاب کتابی که من قهرمانش نیستم

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب کتابی که من قهرمانش نیستم

کتاب کتابی که من قهرمانش نیستم نوشتهٔ ژان فیلیپ آرو. وینو با ترجمهٔ مریم ایروانی در انتشارات شهر قلم منتشر شده است.

درباره کتاب کتابی که من قهرمانش نیستم

فیلیسین برژه ۱۱ ساله است. او همیشه در نمایش‌های مدرسه نقش سیاهی‌لشکر را دارد، همیشه تمرین‌های ریاضی‌اش را درست و به‌موقع انجام می‌دهد و هم‌کلاسی‌هایش فقط وقت‌هایی که می‌خواهند از روی مشق‌هایش رونویسی کنند سراغش می‌آیند، هیچ‌کس فیلیسین را در زنگ‌های تفریح به تیم فوتبال دعوت نمی‌کند. حالا فیلیسین می‌خواهد همه‌ٔ این‌ها را در کتابی بنویسد که خیال می‌کند قهرمانش نیست.

کتاب کتابی که من قهرمانش نیستم یکی از مشهورترین داستان‌های ادبیات فرانسه است که کودکان را با زندگی پسری آشنا می‌کند که می‌خواهد قهرمان داستان خودش باشد.

خواندن کتاب کتابی که من قهرمانش نیستم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کودکان علاقه‌مند به داستان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کتابی که من قهرمانش نیستم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکتابی که من قهرمانش نیستم
عنوان در زبان مبدأLe livre dont je ne suis pas le héros
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهژان فیلیپ آرو. وینو
مترجممریم ایروانی
انتشاراتانتشارات شهر قلم
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۰/۰۶/۳۰
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.