کتاب نیمه تاریک وجود
معرفی کتاب نیمه تاریک وجود
کتاب نیمه تاریک وجود نوشتهٔ دبی فورد و ترجمهٔ پروانه طاهری است. انتشارات عطر کاج این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر از ما میخواهد توان، خلاقیت، استعداد و رؤیاهای خود را بازیابیم.
درباره کتاب نیمه تاریک وجود
کتاب نیمه تاریک وجود از بخشی از وجود شما سخن میگوید که بهروی آن چشم بسته و نادیدهاش گرفتهاید؛ بخشی از خود شما که بدون پذیرش آن هیچگاه کامل نخواهید شد و به یکپارچگی دست نخواهید یافت. دبی فورد در این اثر به شما یادآور میشود که هر یک از ویژگیهای انسانی همچون موهبتی خداداد هستند که کاربرد و نقشی خاص در ابراز خویشتن حقیقی ما دارند؛ ازاینرو تقسیمبندی آنها به خوب و بد از دیدگاه تنگ و بستهٔ ما سرچشمه میگیرد و تنها به محدودیتمان در هماهنگی با جریان سرشار و پرتکاپوی هستی میانجامد. او با شرح نمونههایی زنده، شفاف و تکاندهنده از تجارب خود و مراجعهکنندگانش، چشمها را به بیکرانگی وجود انسانی میگشاید و اثبات میکند که همان بخشهای مطرود وجودمان گنجهایی مدفون در تاریکی هستند که چنانچه آنها را بجوییم و بیابیم، میتوانیم از دایرهٔ سرگشتگی تکرار شکستها، ناامیدیها و درجازدنها در زندگی خود فراتر رویم و آنگونه که شایسته هستیم، زندگی کنیم.
کتاب نیمه تاریک وجود چگونگی قرارگرفتن در جایگاه دیگران و نرمشپذیری در برابر رفتارها و واکنشهای آنها را در وضعیتهای گوناگون به ما میآموزد؛ بهگونهای که درک کنیم و بدانیم شاید اگر ما بهجای آنها بودیم، در شرایطی یکسان، برخوردی همسان داشتیم. تمرینها و پرسشهای پایانی هر فصل به درستی نشانگر آن است که آموزههای صرف نمیتواند موجب دگرگونی بنیادین در رفتارهای عادتی ما باشد و با اجرای دقیق آنهاست که میتوان در قفلشدۀ نهانخانۀ درون را گشود، مواهب نهفتۀ آن را در آغوش گرفت و در زندگی خود جاری کرد.
خواندن کتاب نیمه تاریک وجود را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران روانشناسی عمومی پیشنهاد میکنیم.
درباره دبی فورد
دبی فورد در ۱ اکتبر ۱۹۵۵ به دنیا آمد. او نویسنده، مدرس، معلم و سخنران شناختهشدهٔ آمریکایی است که بیشترین شهرت خود را برای کتاب «نیمه تاریک جویندگان نور» (The Dark Side of the Light Chasers) به دست آورد. او مسیر خود را با نگارش چندین کتاب دیگر ادامه داد: «جدایی معنوی»، «چرا آدمهای خوب کارهای بد میکنند»، «پاکسازی آگاهی: برنامهای در بیست و یک روز برای ارتباط با مقصود جان» و... میلیونها نسخه به فروش رفته و به زبانهای زندهٔ دنیا ترجمه شدهاند.
دبی فورد افزونبر نوشتن، کارگاههای آموزشی «فرآورش سایه» را بهمیزبانی رادیو و تلویزیون برگزار و نیز «مؤسسه تحول آموزشی فورد» را تأسیس کرد. طی ۲۰ سال فعالیت حرفهای، او به ارائهٔ کارگاههای آموزشی و سخنرانی در سراسر ایالاتمتحدهٔ آمریکا و آموزش مربیان برای ارائهٔ کارگاه آموزشی «فرآورش سایه» میپرداخت. او در برنامههای تلویزیونی گوناگونی (همچون برنامهٔ اپرا وینفری) حضور پیدا میکرد.
برخی از کتابهای دیگر این نویسنده عبارت هستند از:
«در آغوش سایهٔ خود»، «نیمهٔ تاریک وجود»، «بهترین سال زندگی شما»، «راز سایه»، «سؤالهای درست»، «شجاعت: غلبه بر ترس و برافروختن اعتماد به نفس»، «وجود مقدس شما: کشف نور درون».
دبی فورد در ۱۷ فوریه ۲۰۱۳ درگذشت.
اگه مدام دیگرانو قضاوت میکنید و یا به عبارت دیگه خودتونو انکار میکنید که فلان ویژگی رو نداریدحتما این کتابو بخونید و خودتونو به چالش بکشید، این کتاب دست میکنه تو وجودتون ویک چیزایی نشونتون میده که باور نمیکنید
نظرم همین هست