کتاب راهنمای جامع تاسیسات (کتاب اول) سیدسعید قره یالی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب راهنمای جامع تاسیسات (کتاب اول)

کتاب راهنمای جامع تاسیسات (کتاب اول)

معرفی کتاب راهنمای جامع تاسیسات (کتاب اول)

کتاب راهنمای جامع تاسیسات (کتاب اول) نوشتهٔ سیدسعید قره یالی است. موسسه فرهنگی هنری دیباگران تهران این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب راهنمای جامع تاسیسات (کتاب اول)

کتاب راهنمای جامع تاسیسات (کتاب اول) در ۵ بخش نوشته شده است. این کتاب به موضوعاتی مانند موتورخانه، انواع و اجزای آن، دیگ‌های بخار، انواع بویلرها و... پرداخته است.

مؤسسهٔ فرهنگی هنری دیباگران تهران ناشر تخصصی مجتمع فنی تهران است. این انتشارات با شعارهای «یک کتاب می‌تواند زندگی ما را تغییر دهد.» و «هر کتاب دیباگران تهران، یک فرصت جدید شغلی و علمی» شروع به فعالیت کرده است. مؤسسهٔ فرهنگی هنری دیباگران تهران بیش از ۴۰ سال سابقهٔ فعالیت در نشر آثار علمی دارد و با همکاری اساتید و متخصصان و مؤلفان و مترجمان حرفه‌ای و مشهور بیش از ۱۰۰۰ کتاب در حوزه‌های کامپیوتر و انفورماتیک و داده‌پردازی، برق و الکترونیک و مخابرات، تجارت الکترونیک، فناوری‌های نوین، گرافیک، مالتی مدیا، مدل‌سازی و سه‌بعدی، فنی، مهندسی، عمران، مکانیک، نرم‌افزارهای کاربردی، آموزش انواع مهارت‌های شغلی بر اساس استانداردهای ملی و بین‌المللی، کاردانش و فنی و حرفه‌ای، حسابداری، مدیریت و منابع انسانی، بازاریابی، آموزش علوم جدید برای فناوران جوان و نوجوانان، مکانیک خودرو، کتاب‌های کنکوری مقاطع مختلف تحصیلی (پزشکی، فنی - مهندسی، کشاورزی و علوم دامی) و هنر ترجمه و تألیف کرده است.

خواندن کتاب راهنمای جامع تاسیسات (کتاب اول) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به افرادی که باید با تأسیسات آشنا باشند، پیشنهاد می‌کنیم.

سرزمین خاکستری
یک نگاه دوست داشتنی
محمدحسن امینی مقدم
ریشه در رفتن
حمید اصلانیان
شناسایی موانع اجرایی تولید، توزیع، انتشار و صدور خدمات و محصولات مکتوب در برنامه پنجم توسعه کشور
امین آصفی
الکفایة من الاصول (الجزءالرابع)
ماجد کاظمی (دباغ)
یار کودک