دانلود و خرید کتاب شهرهای هوشمند جرمین آر. هالگوا ترجمه سامان بیات ترک
تصویر جلد کتاب شهرهای هوشمند

کتاب شهرهای هوشمند

دسته‌بندی:
امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب شهرهای هوشمند

کتاب الکترونیکی «شهرهای هوشمند» نوشتهٔ جرمین آر. هالگوا با ترجمهٔ سامان بیات ترک در انتشارات شهرسازی چاپ شده است.

درباره کتاب شهرهای هوشمند

این کتاب راهنمای مناسبی برای کشورهای فاقد فناوری پایه است. در این اثر علاوه بر اینکه به نقد آگاهانهٔ شهر هوشمند پرداخته می‌­شود، برای پایداری و تاب­‌آوری جوامع در آینده نیز بسیار مفید است. نویسنده ضمن معرفی ویژگی‌­های شهرهای نوع اول با مثال­‌هایی از شهر جدید سونگدو در کره‌ٔ­جنوبی، شهرهای هوشمند هند و شهر جدید «مصدر در دوبی»، ناتوانی­‌ها و ضعف­‌های آن‌ها را نیز شرح می‌­دهد.

بر اساس مقایسهٔ تطبیقی تعاریف، طرح‌ها و برنامه‌های ارائه‌شده برای شهرهای هوشمند، سه رویکرد اصلی در برنامه‌ریزی‌های کلان برای شهرهای هوشمند قابل تشخیص است:

۱. شهر هوشمند پایدار

۲. شهر هوشمند متکی بر گیرنده‌های الکترونیکی

۳. شهر هوشمند مشارکتی

کتاب شهرهای هوشمند را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این اثر به علاقه‌مندان به شهرسازی پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب شهرهای هوشمند

«اکثر کارشناسان بر این باورند که حرکت به سمت هوشمندی و تحول هوشمند نه یک انتخاب، بلکه یک ضرورت و الزام است، چرا که پیشرفت‌های فناوری در دنیا اجتناب ناپذیر است و برای حفظ بقای شهرها و بهبود کیفیت زندگی در آن‌ها باید در این راستا گام برداشت. هدف اصلی شهر هوشمند، بهینه‌سازی عملکرد شهر، ارتقای رشد اقتصادی و بهبود کیفیت زندگی شهروندان با استفاده از فناوری‌های هوشمند و تجزیه و تحلیل داده‌ها است. ارزش هوشمند بودن یک شهر در به‌کارگیری و نحوة استفاده از این فناوری است، نه صرفاً این که فناوری چقدر در دسترس است.

بیش از هزاران تعریف از جنبه‌ها و ابعاد مختلف از شهر هوشمند توسط شرکت‌های فناوری، توسعه دهندگان، کارشناسان، مسئولین و مقامات دولت‌های شهری و ذی نفعان وجود دارد. همین امر به ابهام و پیچیدگی در ساخت و توسعة اصولی این گونه شهرها افزوده است و در این آشفته بازار هوشمندی، هر مهره ای، آن طور که دوست دارد شهر هوشمند را تفسیر کرده و در جهت کسب سود و منفعت طلبی از آب گلآلود ماهی می‌گیرد. از طرف دیگر اهمیت و ضرورت حرکت به سوی هوشمند شدن، دیگر بر هیچ دولت و جامعهای پوشیده نبوده و به همین دلیل، حتی برخی شرکت‌های مطرح و معتبر در ایجاد و توسعة تکنولوژی‌های هوشمند و همچنین گفتمان مسلط در این حوزه، بر هیجان و ناآگاهی جوامع و شهری چیره گردیده و در بسیاری از مواقع به بهانة هوشمندسازی)که نه تنها این اتفاق نمی‌افتد و سودی حاصل نشده، بلکه ثروت و فرهنگ یک جامعه به شدت تحت تأثیر قرار می‌گیرد (، منابع زیادی از آن‌ها به تاراج می‌رود.

با این حال دولت‌های شهری، توسعه دهندگان شهرهای هوشمند و ساکنین شهری، عموماً در برقراری تعاملات دو سویه و چند سویه با یکدیگر ناتوان هستند. توسعه دهندگان شهرهای هوشمند و متولیان شهری نمی‌دانند چگونه می‌توان مردم را تشویق به گفتمان و تعامل کرد تا تحت لوای آن، ساکنین بیان دارند که چگونه و تحت چه شرایطی حاضر به استفاده از فناوری‌ها و داده‌ها خواهند شد. ازاین‌رو این مهم اتخاذ شد تا با تحقیق در این موضوع و کنکاش در چرایی و چگونگی هوشمندسازی در شهرها، کتاب حاضر که به بهترین شکل ممکن، منابع و تحقیقات میدانی بسیار زیادی را مورد بررسی و تجزیه وتحلیل قرار داده را ترجمه و در اختیار تمام علاقه‌مندان و متخصصان قرار گیرد. امید است که از این طریق زمینة مناسبی برای علاقه‌مندان و چشم انداز و زنگ خطری برای ذی نفعان و توسعه دهنگان شهر هوشمند فراهم گردد.»

کاربر ۴۹۷۶۱۵۵
۱۴۰۱/۰۶/۰۳

بسیار جذاب و خواندنی برای علاقه مندان به شدت توصیه میشه

حجم

۴٫۴ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۲۸۰ صفحه

حجم

۴٫۴ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۲۸۰ صفحه

قیمت:
۷۵,۰۰۰
تومان