کتاب ورود به بازار کار مهندسی پزشکی
معرفی کتاب ورود به بازار کار مهندسی پزشکی
کتاب ورود به بازار کار مهندسی پزشکی نوشتهٔ محمدجعفر حسینیشیرازی است و موسسه آموزشی تالیفی ارشدان آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب ورود به بازار کار مهندسی پزشکی
محمدجعفر حسینیشیرازی چهار دهه است که در حوزهٔ مهندسی پزشکی و ایجاد کارخانههای تولید تجهیزات پزشکی یکبار مصرف فعالیت میکند و هر روز با چند سوال تکراری از طرف افرادی که میخواهند وارد بازار صنعت سلامت و بهخصوص مهندسی پزشکی شوند، برخورد میکند و آن سؤالات از این قرار هستند:
- چطور میتوانم وارد بازار کار در مهندسی پزشکی شوم؟
- باید از چه نقطهای شروع کنم؟
- نیاز است چه تجربیات و مهارتهایی کسب کنم؟
- آیا بازار این صنعت درآمد زیادی دارند؟
- بهتر است تولیدکننده، واردکننده و یا تعمیرکار باشم؟
این سؤالها و اینگونه دغدغهها برای افراد مختلفی در این صنعت به علت عمر کم رشتهٔ مهندسی پزشکی از زمان ایجادش در ایران مطرح شده است؛ از فردی که تازه در پی انتخاب رشتهٔ دانشگاهی مهندسی پزشکی است تا فارغالتحصیلهای رشتهٔ مهندسی پزشکی در تمامی مقاطع دانشگاهی و در تمام گرایشهای مختلف، آنها به فکر آیندهٔ شغلی خود هستند و طبیعی است که بخواهند بیشتر در مورد بازار کار این رشته بدانند و بیشتر بیندیشند!
اما پاسخ به این سؤالها بنا به علایق، اهداف، تفکرات، انگیزه، تلاش و پویایی افراد، قدرت برنامهریزی، هوش و غیره در این افراد میتواند متفاوت باشد؛ چراکه انسانها دارای اندیشه و اعمال مختلف و رفتارهای متفاوتی در برابر جامعهٔ پیرامون خود هستند.
پس هر فردی برای تدوین آیندهٔ خود باید بداند که دارای چه خصوصیاتی است و چگونه میتواند از مهارتهای فکری، جسمی و اجتماعی خود بهره ببرد.
تمامی این رفتارها در جامعهٔ مهندسی پزشکی نویسنده را وا داشت تا به نگارش این کتاب بپردازد. این کتاب پاسخگوی سؤالات دانشجویان و علاقهمندان به این رشته است و معرف افکار و اندیشههای شخصی نویسنده که حاصل سالها کار در رشتهٔ مهندسی پزشکی است.
خواندن کتاب ورود به بازار کار مهندسی پزشکی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دانشجویان رشتهٔ مهندسی پزشکی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب ورود به بازار کار مهندسی پزشکی
«هر فردی برای ورود به بازار کار در رشته مهندسی پزشکی در درجه اول باید خود را بطور دقیق بشناسد و یا بعبارتی بداند به چه کاری هایی بیشتر علاقه دارد؟؛ روحیات او متمایل به چه کاری است؟؛ به چه مواردی اهمیت بیشتر می دهد؟، با توجه به چه امکانات و ابزاری که در اختیار خود در زندگی دارد بیشتر می تواند به آرزوهایش برسد؟؛ مهارت ها و تلاش در زندگی او بیشتر برای رسیدن به کدام بخش از خواسته هایش است.
حالا با دانستن این موارد قدم بعدی آن است که بازار کار مهندسی پزشکی و فرصت های فرا رو در بازار کار و تجارت را بیشتر درک نماید؛ به همین خاطر این کتاب شامل سه بخش است.
فصل اول کتاب به شناخت شخصی انسانها نسبت به آرزو هایشان میپردازد؛ و در ادامه راههای رسیدن به آرزوها را طبق تجربیات شخصی نویسنده با توجه به تجربه چهار دهه فعالیت در حوزه مهندسی پزشکی و کسب موفقیتهای بینالمللی به آموزش میگذارد.
فصل دوم کتاب موقعیتهای رشته مهندسی پزشکی را مورد ارزیابی و بررسی قرار میدهد، تا بدانیم از بین شغلهای مختلف در رشته مهندسی پزشکی کدام با روحیه و امکاناتی که میتوانیم بسازیم همخوانی دارد. و چگونه میتوانیم در راه رسیدن به اهدافمان وارد بازار کار شویم.
فصل سوم کتاب هم به بعد از شناخت آرزوها و شناخت موقعیتهای شغلی نوبت این است که چگونه باید خودمان را تربیت کنیم و در رفتارمان بازنگری داشته باشیم تا به اهداف واقعی و منطقیمان در جهت آیندهای درخشان توام با آرامش مالی دست پیدا کنیم.»
حجم
۷٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۴۵ صفحه
حجم
۷٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۴۵ صفحه
نظرات کاربران
کتاب خوبیه و خیلی خودمانی و اتفاقا تجربی ،این رشته رو معرفی کرده
واقعا کتاب خوبی بود و دید خوبی برای من داشت فقط اگر بعضی از موضوع ها کمی بیشتر توضیح داده شده بود بهتر بود