معرفی و دانلود کتاب زندگی به رنگ عقل pdf + خلاصه رایگان

نوع کتاببدون نظر
علی اصغر زکوی، محمدجواد زکوی، علی کاوه... بیشتر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب زندگی به رنگ عقل

کتاب زندگی به رنگ عقل نوشتهٔ علی اصغر زکوی است که در نشر سردار شهید طوسی منتشر شده است.

درباره کتاب زندگی به رنگ عقل

گاهی مشاهده می‌شود که سبک زندگی و رفتارهای ما در حیطه‌های مختلف فرهنگ، اقتصاد و سیاست بر هیچ اصل ثابتی استوار نیست یا بر اصولی استوار است که بر جامعه ما تحمیل شده و روزبه‌روز ما را از خود و فرهنگ خودی بیگانه و بیگانه‌تر می‌سازد. این موضوع چیزی است که نویسنده این اثر آن را «روزمرگی» نامیده و نقطه مقابل آن را «زندگی عقلانی» تعبیر می‌کند. اولی زیست در غیاب عقل است و دومی زندگی در حضور عقل و به رنگ عقل. یکی زندگی بر بال زمانه است و دیگری زیست بر بال خرد.

کتاب زندگی به رنگ عقل به کوشش حجت‌الاسلام دکتر علی‌اصغر زکوی (دانشیار فلسفه و عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران) فراهم آمده است. این کتاب به موضوع بسیار حائز اهمیت آسیب‌شناسی مواجهه افراد با سؤالات بنیادین زندگی و بررسی مبانی، شاخص‌ها و ویژگی‌های زندگی به رنگ عقل بر پایه عقلانیت قرآنی با رویکردی فلسفی و کلامی پرداخته است.

خواندن کتاب زندگی به رنگ عقل را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کسانی که به‌دنبال یک زندگی عاقلانه دینی هستند پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب زندگی به رنگ عقل و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابزندگی به رنگ عقل
انتشاراتنشر سردار شهید طوسی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۰/۰۱/۱۴
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه پژوهش‌های فلسفی و کلامی

نظری برای کتاب ثبت نشده است.