کتاب رساله مصور جانبازان
معرفی کتاب رساله مصور جانبازان
کتاب رساله مصور جانبازان:احکام و مسائل جانبازان مطابق با فتاوای هفت مرجع نوشته مرکز مطالعات و پژوهشهای بنیاد شهید و امور ایثارگران و حسین حبیبی است. این کتاب را نشر شاهد منتشر کرده است. در این مجموعه نظرات فقهی هفت نفر از آیات عظام و مراجع گرانقدر گردآوری شده و از این نظر یک نمونه بی بیبدیل و ماندگار به شمار میآید.
درباره کتاب رساله مصور جانبازان
از جمله سیاستها، اهداف و برنامههای نشر شاهد، پرداختن به ابعاد گوناگون و حوزههای متعدد ایثارگری است. نمود عینی و عملکردی آن نیز انتشار صدها عنوان کتاب در گونههای مختلف ادبی، هنری، پژوهشی و کاربردی است که برای مخاطبان در گروههای مختلف سنی تا کنون منتشر و عرضه شده است.
نزدیک به یک دهه پیش بود که با تلاش ویژه دفتر پژوهشهای فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران و با همکاری مؤسسه فرهنگی اطلس شیعه، کار مطالعاتی و اجرایی رساله مصور جانبازان آغاز و نهایتاً در دورهای زمانی باتوجهبه حساسیتهای فقهی، علمی و اجرایی با همکاری جمعی از فضلای حوزههای علمیه کار به سرانجامی مطلوب رسید. رساله مصور جانبازان گامی مهم در راستای پاسخگویی فقهی به مسائل و احکام خاص جانبازان است و این از خصوصیات فقه پویای شیعه است که در هر زمان بنا به مقتضیات قابلیت ارائه احکامی مناسب و در خور را دارد، مسائل جانبازان یک نمونه از هزاران نمونهای است که این میراث ماندگار قابلیت ارائه و اعلام احکام اختصاصی به آن را دارد.
خواندن کتاب رساله مصور جانبازان را به چه کسانی پیشنهاد می کنیم
کتاب حاضر برای افرادی که به خواندن کتابهایی با موضوعات ایثارگری و امور شهدا علاقه دارند مناسب است.
بخشی از کتاب رساله مصور جانبازان
«جانبازان و معلولان در کلام امام خمینی
سلام به عزیزان ما که در راه عزت اسلام و عظمت کشور اسلامی بپا خواستید و در راه دفاع از میهن، معلول و مجروح شدید و برای خودتان مایه افتخار و برای ملت بزرگتان، هم مایه تأسف و تأثر و هم سربلندی شدید.
درود بر شما معلولان و مصدومان که اعضا و سلامت خود را در راه اعتلای قرآن کریم از دست دادید. ملت شریف و اسلام هیچگاه شما عزیزان را از یاد نمیبرد. باید بدانید، (جامعه معلولین) که انسان دارای روحی است و جسمی؛ آن که انسان به او انسان است، روح است نه جسم انسان. دعا کنید که آنهایی که روحشان معلول است، آنها شفا پیدا کنند و دعا کنید که شما جامعه معلولین جسمی، معلول روحی نباشید. اگر روح سالم باشد و روح شما آزاد و قوی باشد چه باک که دستوپای انسان معلول باشد. دستوپای انسان مناط انسانیت نیست. سعادت به داشتن دست نیست و به داشتن پا نیست؛ سعادت با داشتن مال نیست؛ سعادت یک تمرین است که مربوط به روح انسان است؛ مربوط به قلب است. شما بچههای عزیز که روحتان سالم است و قلبتان سالم است و انشاءالله به طور ایمان و تواصی به صبر و حق رشد میکنید، شما سعادتمندید.
من از خدای تبارکوتعالی سعادت و سلامت و توفیق شما را خواهانم و تشکر میکنم از شما و از کسانی که به شما خدمت میکنند؛ چه پزشکان و چه اشخاص دیگر. من هم یکی از خدمتگزاران شما هستم و یکی از دعاگویان شما. خداوند انشاءالله شما را شفا بدهد و رحمت خودش را بر همه ما و بر همه ملت، ایثار فرماید. لاحول و لا قوة إلا بالله العلي العظيم»