معرفی و دانلود کتاب تکنولوژی شیر و فراورده ها (۱) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب تکنولوژی شیر و فراورده ها (۱)

کتاب تکنولوژی شیر و فراورده ها (۱)

۲.۳(از ۳ امتیاز)

معرفی کتاب تکنولوژی شیر و فراورده ها (۱)

کتاب تکنولوژی شیر و فرآورده ها (۱) نوشته ادریس رحیمی کیا و راضیه پرتوی یکی از کتاب‌های تخصصی انتشارات دانشگاه پیام نور است که برای تدریس در رشته مهندسی کشاورزی این دانشگاه طراحی و تدوین شده است.

دانشگاه پیام نور در سال ۱۳۶۷ تاسیس شد. این دانشگاه یک سازمان مرکزی در تهران و واحدهایی در سراسر کشور دارد. روش آموزش دانشگاه پیام نور بر اساس آموزش از راه دور و نیمه‌حضوری است.

رشته‌های مختلفی از علوم انسانی، ریاضی، تجربی، تربیت بدنی و... در این دانشگاه تدریس می‌شوند. کتاب‌های انتشارات دانشگاه پیام نور توسط اساتید متخصص نوشته شده‌اند. این کتاب‌ها از یک ساختار واحد پیروی می‌کنند و به گونه‌ای طراحی شده‌اند که تقریبا دانشجو را از حضور استاد بی‌نیاز می‌کنند.

کتاب تخصصی تکنولوژی شیر و فرآورده ها (۱) هم یکی از کتاب‌های کاربردی و جامع این انتشارات برای استفادهٔ دانشجویان و پژوهشگران است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تکنولوژی شیر و فراورده ها (۱) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابتکنولوژی شیر و فراورده ها (۱)
موضوعپیام نور
مجموعه و فروستگروه مهندسی و فناوری کشاورزی انتشارات دانشگاه پیام نور

A
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۰۳/۲۶

ممنون از طاقچه به خاطر موجود کردن این کتاب چون چاپ جدیده هیچ جای دیگه تا الان نتونسته بودم پیداش کنم و مجبور بودم در امتحان شرکت نکنم با پیدا کردن این کتاب در طاقچه حالا میتونم امتحان رو شرکت...بیشتر

تکنولوژی غلاتتصویر جلد کتاب تکنولوژی غلات
پیوند آب و انرژی در صنعتتصویر جلد کتاب پیوند آب و انرژی در صنعت
اکرم عوامی
اصول نگهداری مواد غذاییتصویر جلد کتاب اصول نگهداری مواد غذایی
حسن حسن ‌زادآذر
میکروبیولوژی و فناوری غذاهای تخمیریتصویر جلد کتاب میکروبیولوژی و فناوری غذاهای تخمیری
رابرت هاتکینز
میکروبیولوژی موادغذایی (جلد اول)تصویر جلد کتاب میکروبیولوژی موادغذایی (جلد اول)
عثمان ارکمن
میکروبیولوژی عمومیتصویر جلد کتاب میکروبیولوژی عمومی
مینا افسری نژاد
راهنمای کامل افزودنی های مورداستفاده در صنایع غذاییتصویر جلد کتاب راهنمای کامل افزودنی های مورداستفاده در صنایع غذایی
سیدحمیدرضا ضیاءالحق
مبانی زیست مولکولی و مهندسی ژنتیکتصویر جلد کتاب مبانی زیست مولکولی و مهندسی ژنتیک
گیتی امتیازی
فیزیولوژی بعد از برداشتتصویر جلد کتاب فیزیولوژی بعد از برداشت
فرشاد ابراهیم پور
انگلیسی برای دانشجویان رشته علوم و صنایع غذاییتصویر جلد کتاب انگلیسی برای دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی
ابراهیم جدیری سلیمی