کتاب مبانی تفسیر قرآن کریم با محوریت مبانی آیت الله جوادی آملی
معرفی کتاب مبانی تفسیر قرآن کریم با محوریت مبانی آیت الله جوادی آملی
کتاب مبانی تفسیر قرآن کریم با محوریت مبانی آیت الله جوادی آملی نوشتۀ علی خلیلپور است. انتشارات گنجینه مهر ماندگار این کتاب را روانۀ بازار کرده است.
درباره کتاب مبانی تفسیر قرآن کریم با محوریت مبانی آیت الله جوادی آملی
کتاب مبانی تفسیر قرآن کریم با محوریت مبانی آیت الله جوادی آملی به بررسی وحیانی و قدسی بودن قرآن پرداخته، آن را با دلایل
قرآنی و غیرقرآنی ثابت کرده و عدم تحریف قرآن را با دلایل عقلی و نقلی و شواهد تاریخی اثبات کرده است.
این کتاب، در ادامه، با ثابت کردن معجزه بودن قرآن، به بیان ویژگیهای اعجاز پرداخته و روایت نزول قرآن با هفت حرف را نیز با استفاده از ادلۀ عقلی و نقلی، مردود دانسته است.
نویسنده، همچنین، با تحقیق در مسألۀ امکان و جواز تفسیر قرآن به بیان اقوال موجود پرداخته، امکان و جواز تفسیر قرآن را به اثبات رسانده، وجود ظهر و بطن و حجیت آنها را با استفاده از ادلۀ نقلی و عقلی ثابت کرده و قرآن را داری ظهر و بطن میداند.
در این کتاب به مبنای زبان قرآن نیز اشاره شده، انظار گوناگون پیرامون فهم قرآن بررسی شده، عمومی بودن فهم قرآن و عدم نسبیت و عصری نبودن فهم این کتاب مقدس نیز مورد تأیید قرار گرفته است.
در انتها، به جامعیت قرآن اشاره شده و دو دیدگاه اصلی دراینباره، با بیان ادله، مورد بررسی قرار گرفته است.
خواندن کتاب مبانی تفسیر قرآن کریم با محوریت مبانی آیت الله جوادی آملی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران علوم قرآنی و تفسیر پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مبانی تفسیر قرآن کریم با محوریت مبانی آیت الله جوادی آملی
«دلیل اولی که اخباریین ذکر کرده اند و در کتب اصولی هم مورد بررسی قرار گرفته و به آن پاسخ داده شده است به عنوان دلیل عقلی است که میگویند:
«قرآن، کلام خدا و پرتوی از تجلی اوست. فهم و تفسیر این کلام بلند، بله توان روحی و علمی بالایی نیازمند است که در انسانهای عادی وجود ندارد و تناسب و سنخیتی که میان مفسر و متن لازم است، در اینجا دیده نمیشود؛ زیرا افراد عادی از فهم گفتهها و نوشتههای انسانهایی چون بوعلی و صدر المتألهین ناتوانند و نیاز به آموزش دارند، چه رسد به فهلم کلام خدای تعالی که اقیانوسی کرانه ناپیدا و ژرف است و فقط کسانی که سنخیت و تناسبی با قرآن دارند، به فهم آن نایل میشوند، و آنان کسانی جز پیامبر و اهل بیت نیستند».
بنابر این انسان عادی نمیتواند به فرامین بالای قرآن دست یابد پس نمیتواند به تفسیر قرآن بپردازد و باید نگاهش به گفتههای ائمه باشد تا بتواند بهره ای از قرآن ببرد.»
حجم
۳٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۳۰۲ صفحه
حجم
۳٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۳۰۲ صفحه