کتاب هشت قرار عاشقانه
معرفی کتاب هشت قرار عاشقانه
کتاب هشت قرار عاشقانه نوشته جان گاتمن و جولی شوارتز گاتمن و داگلاس آبرامز و راشل کارلتون آبرامز است و با ترجمه فرزاد مرتضایی و ویراستاری نوید پدرام در انتشارات خانه رود منتشر شده است. این کتاب سعی دارد بهترین راهها و شکلهای گفتوشنود را بهشما نشان دهد تا بتوانید زندگیاش شاد بسازید. گاتمنها حدود ۳۵ سال روی برقراری صلح در خانهها و کمک به زوجها برای اقدامات بهتر در تعارضهایشان کار کردهاند. کتاب هشت قرار عاشقانه آخرین اثر انهاست. مولفان این کتاب بعد از سالها پژوهش در این حوزه به هشت موضوع مهم در گفتگوی زوجها دست یافتهاند که صحبت در مورد آنها برای خلق عشقی ابدی ضروری است.
درباره کتاب هشت قرار عاشقانه
همه ما گاهی اشتباه میکنیم و در ارتباطات دچار بدفهمی میشویم. آنجاست که ترمیم رابطه اهمیت پیدا میکند. اگر در برقراری رابطه انتظار هیچ اشتباهی را نداشته باشیم، مانند این است که هر وقت به توپ گلف ضربه میزنیم، انتظار داشته باشیم داخل سوراخ بیفتد.
این کتاب گفت و شنودهایی حیاتی برای یک عمر زندگی عاشقانه است. بیشک، ازدواج باشکوهترین، عالیترین، زیباترین و مقدسترین پیوند در سراسر گیتی است. پیوندی که در آن دو کالبد جسمانی، ارواح آسمانی و بهشتی خود را به اشتراک میگذارند. و اگر نبود این پیوند و یگانگی مقدس، تحمل مصائب و سختیهای جهان فانی، برای بشر رانده شده، غیرممکن بود. چنانکه ذات مقدس آفریننده، خود گفته:«و پس از آنکه از این مکان رانده شدی، به جهانی سراسر آکنده از رنج و محنت و مشقت فروخواهی افتاد.» پس چگونه است که این موهبت بینظیر و الهی، گاهی سر از مشاجره و منازعه و حتی متارکه در میآورد.
این کتاب کمکمان میکند:
دوستان بهتر و صمیمیتری با یکدیگر باشیم.
با آغوشی باز به استقبال تعارضها و تفاوتهایمان برویم.
براساس ارزشها و رویاهایمان معنایی مشترک بسازیم.
کتاب هشت قرار عاشقانه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به یک زندگی عاشقانه و شاد پیشنهاد میکنیم.
چرا pdf؟ خواندن کتاب با این فرمت واقعا آزاردهنده است.
خیلی جامع و کاربردی بود، به بررسی ۸ مشکل اساسی که بین زوج ها اتفاق می افتد پرداخته و راه حل های رفع این مشکلات را گفته است.من که راضی بودم.
سلام، در نسخه متنی کتاب ، چه جوری بخش های مورد نظرم رو برش کنم و به اشتراک بگذارم، دلم میخاست امکان هایلایت کردن کردن بخش های مورد نظرم بود که نشد...
سلام عزیزان در کل کتاب برای شناخت بهتر و عمیق تر شما از پارتنرتون هست در مورد ۸ قرار کتاب، کمی ب شما اطلاعات می دم: قرار اول در مورد اعتماد و عوامل رایجی ک اعتماد رو از بین می برن