دانلود و خرید کتاب قانون جذب مایکل لوسیر ترجمه الهام آرام‌نیا
تصویر جلد کتاب قانون جذب

کتاب قانون جذب

معرفی کتاب قانون جذب

از مقدمه مؤلف: در سال ۱۹۹۵، ان.ال.پی یا برنامه‌‌ریزی عصبی کلامی را مطالعه کردم تا درک کنم ذهن و افکار ما چگونه کار می‌‌کنند. این مطالعه باعث شد مطالب زیادی درباره‌‌ی طرز یادگیری افراد به دست‌‌آورم. در حالی‌که این کتاب را می‌‌خوانید، متوجه خواهید شد این به روش خواندن شما و دیگران بستگی دارد. این کتاب به شیوه‌ای نوشته‌ شده‌‌است که هر بخش شکل کاملی دارد و منبعی برای یادگیری است. می‌‌توانید ابزارها، تمرینات و رهنمودها را به‌کار ببرید تا شما را پیوسته با قانون جذب مرتبط نگه ‌دارد. بیشتر کتاب‌هایی که من مطالعه کرده‌‌ام، رویکرد نظری‌شان به موضوع قانون جذب بسیار وسیع بوده ‌است. هیچ‌‌جا نتوانستم جوابی برای این سؤالم پیدا کنم که "واقعاً چطور چنین عملی را انجام می‌‌دهیم؟" با دانش ان.ل.پی و اینکه چ‌طور استفاده از شیوه‌های یادگیری متفاوت را آموزش دهم، کتابی ساده در مورد طرز مطالعه برای شاگردان قانون جذب خلق کردم. با استفاده از تمرینات و ابزارهای موجود در این کتاب، شما می‌‌توانید به ‌سرعت بیاموزید و بنابراین می‌توانید قانون جذب را در زندگی‌تان تمرین کنید.