کتاب دخترم قشنگم
معرفی کتاب دخترم قشنگم
کتاب دخترم قشنگم نوشتهٔ سیدرضا طباطباییپور است و نشر میراث ماندگار آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب دخترم قشنگم
مسئلهٔ اصلی این کتاب حجاب و پوشش و شوهرداری و وفای به شوهر است. نویسنده سعی دارد با داستانهای ساده و خودمانی و بیان شفاف و صمیمانه این دو موضوع را برای دختران این نسل شرح دهد و ضرورت آنها را بیان کند.
خواندن کتاب دخترم قشنگم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دختران و مادران پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب دخترم قشنگم
دختر عزیزم شرم و حیا را از حیوانات یاد بگیر با حالی که حیوانات عقل ندارد ولی این مسئله را به خوبی درک میکنند برای روشن شدن این مطلب دو نمونه برایئت میآورم:
اول هیچ شخصی تا حالا ادعا نکرده است که بگوید جفتگیری کلاغها را با چشم دیده است چون این پرندگان عفیف برای این کار همیشه جای خلوت را انتخاب میکنند. فقط جانورشناسان با قراردادن دوربینهای عکاسی و فیلمبرداری در محل زندگی کلاغها توانستهاند از این صحنهها عکسبرداری کنند و این را بدان اگر این پرندهها بدانند در آنجا دوربین است دست به این کار نمیزنند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب دخترم قشنگم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | دخترم قشنگم |
| حجم فایل کتاب | ۱.۰۴ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۰۰۳۱۴۳۵۲۴ |
| تعداد صفحهها | ۹۶ صفحه |
| قیمت کتاب | ۳۰۰۰۰ تومان |
این کتاب فوقالعاده هستش من نویسنده کتاب رو هم از نزدیک میشناسم انسان خوش ذوق و عالی...