کتاب پنج حرکت بعدی شما
معرفی کتاب پنج حرکت بعدی شما
کتاب الکترونیکی «پنج حرکت بعدی شما» نوشتهٔ پاتریک بت دیوید با ترجمه حسین عزیزطائمه و سودابه خادمی در انتشارات دوران چاپ شده است. این کتاب راه تسلط بر هنر استراتژی کسب و کار را میآموزد و با مطالعه دقیق آن میتوانید بهعنوان یک کارآفرین موفق و فردی که قادر به رشد و توسعه کسب و کارش است، خود را پرورش دهید. این کتاب از این مزیت برخوردار است که مانند بسیاری از کتابهای مدیریتی و استراتژی فقط تئوری نیست بلکه حاصل تجربیات فردی است که این مسیر را خودش طی کرده است و تمام سختی های آن را با تمام وجود حس کرده است و برای هر کدام از این چالش ها راهکار مناسب ارائه داده است.
درباره کتاب پنج حرکت بعدی شما
عنوان کتاب پنج حرکت بعدی شما برگرفته از رویکرد استاد بزرگهای شطرنج است که همیشه باید به چندین حرکت بعدی فکر کنند و برنامهریزی دقیقی برای ادامه بازی داشته باشند. اما این کتاب به هیچ وجه در مورد شطرنج و یا هر نوع بازی دیگری نیست. این کتاب با نگاه به پنج حرکت بعدی شما برای موفقیت کسب و کار ، طریقه برنامهریزی را به شما آموزش میدهد. با ارائه داستانهای جذاب و واقعی مسیر شما را برای استاد بزرگ شدن در کسبوکار هموار میکند و پس از خواندن کامل این کتاب خود را در سطح بعدی موفقیت خواهید یافت.
این کتاب پنج حرکت بعدی شما در کسب و کار را به صورت زیر در پنج حرکت اساسی ارائه می دهد و برای هر حرکت نیز زیر بخش های مختلفی ارائه داده است.
حرکت یک: تسلط بر شناخت خودتان
حرکت دو – تسلط بر تواناییِ استدلال
حرکت سه – تسلط بر ایجاد تیم مناسب
حرکت چهار – تسلط بر استراتژی رشد
حرکت پنج – تسلط بر انجام بازی های قدرتمند
پاتریک بت دیوید شناخت خود را، یک روند نیازمند به تلاش مداوم میداند که به ندرت به صورت ناگهانی تجلی مییابد به همین دلیل تأکید میکند شغل خود را با خودِ واقعیتان همسو کنید. او معتقد است هرکسی باید از نردبان خود بالا برود و کنترل زندگی خود را به دست بگیرد و مثالهایی از افرادی که دیگران را نردبان موفقیت خود قرار میدهند ارائه میدهد.
کتاب پنج حرکت بعدی شما را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای مدیران، کارآفرینان درون سازمانی و کارآفرینان مستقل، فعالان در زمینه کسبو کار و استارتاپ مفید است.
بخشی از کتاب پنج حرکت بعدی شما
من دریافتهام که این گونه نیست که هرکسی بداند میخواهد چه کسی باشد. اصلاً طبیعی هست که بیدرنگ به همۀ جوابها اشراف نداشته باشید. به خاطر داشته باشید که این سؤال، و هر حرکتی در این کتاب، یک فرایند است. تمام مثالهایی که میزنم و داستانهایی که نقل میکنم، در مورد شما هم صدق میکنند. آنها برای این است که باعث شوند شما خود را بفهمید ودر مورد خود به کنکاش بپردازید. اگر همین الان یک پاسخ روشنی برای این سؤال ندارید جزء اکثریتی هستید که نمیدانید چه کسی میخواهید باشید. تمام چیزی که من از شما میخواهم این است که ذهنی باز پذیرا داشته باشید، و با خونسردی برای رسیدن به اهدافتان، مداومت کنید.