کتاب دشمنان خود را آگاهانه انتخاب کنید
معرفی کتاب دشمنان خود را آگاهانه انتخاب کنید
معرفی کتاب دشمنان خود را آگاهانه انتخاب کنید
کتاب الکترونیکی «دشمنان خود را آگاهانه انتخاب کنید (طراحی کسب و کار برای افراد جسور)» نوشتهٔ پاتریک بت دیوید و گرگ دینکین با ترجمهٔ ساسان جعفرنیا، بهاره قاسمی و مهدی صفایی خرم و نشر زمان تغییر، اثری در حوزهٔ کارآفرینی و برنامهریزی کسبوکار است. این کتاب با تمرکز بر نقش انگیزههای درونی و بیرونی، به ویژه دشمنان و رقبا، به مخاطبان نشان میدهد چگونه میتوانند با ترکیب منطق و احساسات، مسیر موفقیت خود را طراحی کنند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب دشمنان خود را آگاهانه انتخاب کنید
این کتاب در فضایی میان تجربههای شخصی نویسنده و آموزههای عملی مدیریت و کارآفرینی حرکت میکند. «دشمنان خود را آگاهانه انتخاب کنید» در دورهای نوشته شده که پاتریک بت دیوید پس از سالها فعالیت در حوزهٔ کسبوکار و مشاوره، به جمعبندی از مسیر حرفهای خود رسیده است. نویسنده با روایت شکستها، چالشها و نقاط عطف زندگیاش، به اهمیت نقش دشمنان و منتقدان در شکلگیری انگیزه و برنامهریزی اشاره میکند. کتاب با زبانی صریح و بیپرده، به خواننده یادآوری میکند که موفقیت تنها با تکیه بر دوستان و حامیان به دست نمیآید، بلکه گاهی وجود یک دشمن یا رقیب میتواند محرک اصلی برای حرکت و پیشرفت باشد. ساختار کتاب بر پایهٔ ترکیب منطق و احساسات بنا شده و تلاش دارد الگویی متفاوت از برنامهریزی کسبوکار ارائه دهد که هم به دادهها و تحلیلها توجه دارد و هم به نیروهای احساسی و انگیزشی. نویسنده با مثالهای واقعی و داستانهای ملموس، نشان میدهد که چگونه میتوان از شکستها و تحقیرها به عنوان سوختی برای رشد استفاده کرد و برنامهای شخصیسازیشده برای موفقیت ساخت.
خلاصه کتاب دشمنان خود را آگاهانه انتخاب کنید
پیام اصلی کتاب بر اهمیت انتخاب آگاهانهٔ دشمنان و نقش آنها در شکلگیری انگیزه و برنامهریزی کسبوکار متمرکز است. نویسنده با تکیه بر تجربیات شخصی، توضیح میدهد که چگونه تحقیرها، شکستها و حتی دشمنیها میتوانند به نیروی محرکهای برای تغییر و پیشرفت تبدیل شوند. کتاب تأکید دارد که برنامهریزی کسبوکار موفق، تنها با تکیه بر منطق یا صرفاً احساسات به نتیجه نمیرسد؛ بلکه باید این دو را در کنار هم قرار داد. در این مسیر، دوازده بلوک سازنده معرفی میشود که هرکدام بخشی از ساختار ذهنی و عملی یک کارآفرین را شکل میدهند. نویسنده معتقد است که هر فرد باید گذشتهٔ خود را مرور کند، نقاط ضعف و شکستهایش را بشناسد و از آنها برای ساختن آیندهای بهتر بهره بگیرد. همچنین، کتاب به اهمیت داشتن چشمانداز بلندمدت، حذف حواسپرتیها و تمرکز بر اهداف اشاره میکند. در نهایت، «دشمنان خود را آگاهانه انتخاب کنید» راهنمایی است برای کسانی که میخواهند با شناخت انگیزههای پنهان و آشکار خود، مسیر حرفهای و شخصیشان را هدفمندتر طی کنند.
چرا باید کتاب دشمنان خود را آگاهانه انتخاب کنید را خواند؟
این کتاب با رویکردی متفاوت به برنامهریزی کسبوکار، به مخاطب نشان میدهد که چگونه میتوان از احساسات منفی، شکستها و حتی دشمنان به عنوان منابع انرژی و انگیزه استفاده کرد. خواننده با مطالعهٔ این اثر میآموزد که موفقیت تنها حاصل برنامهریزی منطقی نیست و باید نیروهای احساسی و انگیزشی را نیز در نظر گرفت. همچنین، کتاب ابزارهایی برای خودشناسی، هدفگذاری و عبور از موانع ارائه میدهد که میتواند برای هر فردی در مسیر رشد شخصی و حرفهای مفید باشد.
خواندن کتاب دشمنان خود را آگاهانه انتخاب کنید را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کارآفرینان، مدیران، فروشندگان، دانشجویان و هر کسی که به دنبال ایجاد تغییر در زندگی حرفهای یا شخصی خود است، مناسب است. همچنین برای افرادی که با چالشهای انگیزشی، شکست یا کمبود اعتماد به نفس روبهرو هستند و میخواهند از این موانع عبور کنند، توصیه میشود.
فهرست کتاب دشمنان خود را آگاهانه انتخاب کنید
بخش اول: ترکیب منطق و احساسات برای ایجاد برنامه خودتان- معرفی دوازده بلوک سازندهٔ برنامهریزی کسبوکار و اهمیت ترکیب منطق و احساسات در موفقیت.- مرور گذشته و تحلیل شکستها برای ساختن آیندهای بهتر.- مسیر افراد جسور و تفاوت آنها با دیگران در برنامهریزی و اجرا.بخش دوم: ایجاد دوازده بلوک طرح کسبوکار- بررسی نقش دشمن و رقابت، اراده و مهارت، مأموریت و نقشه، رویاها و سیستمها، فرهنگ و تیم، چشمانداز و سرمایه در ساختار کسبوکار.بخش سوم: زنده کردن طرح خود- مونتاژ عناصر سازنده برای تهیهٔ طرح کسبوکار.- رونمایی از طرح و جمعبندی نکات کلیدی.پیوستها- بررسی سال قبل و تحلیل عملکرد برای برنامهریزی آینده.
بخشی از کتاب دشمنان خود را آگاهانه انتخاب کنید
«در دسامبر سال ۲۰۰۲ و زمانی که بیست و چهار ساله بودم ورشکست شدم و در آپارتمان کوچک پدرم با او زندگی میکردم. تنها برنامه روتینی که داشتم این بود که برنامه چرخشی در کلوبهای شبانه لوس آنجلس را دنبال کنم و شش شب در هفته را به ترتیب در کلوبهای مختلف مانند سده رانچ، گاردن اف ادن، سنتری کلاب، کی کلاب، پالاس و دوبلین میگذراندم. نیمی از اوقات روزهای هفته را به این دلیل به خاطر داشتم که میدانستم شب قبلش که کدام روز هفته بود به چه کلوبی رفتهام. هر هفته مثل هم بود تا زمانی که به خاطر درگیریهای فیزیکی زیاد در کلوب دوبلین مرا بیرون انداختند.هیچ چیزی در زندگی من به درستی پیش نمیرفت. همه چیز بهم ریخته بود که با یکی از شرکتهای استخدام کننده ارتش نیز بحث و جدل کردم که دوباره اسم مرا در لیست قرار دهد. چون ۴۹ هزار دلار وام گرفته بودم و باید شش سال دیگر نیز در خدمت ارتش میبودم و واقعاً در شرایطی نبودم که بتوانم این موضوع را قبول کنم.»