دانلود و خرید کتاب امام رضا علیه‌السلام و زندگی: گزارش‌ها و داستان‌هایی کوتاه از زندگی و شیوه رفتاری امام رضا علیه‌السلام مهدی غلامعلی
تصویر جلد کتاب امام رضا علیه‌السلام و زندگی: گزارش‌ها و داستان‌هایی کوتاه از زندگی و شیوه رفتاری امام رضا علیه‌السلام

انتشارات:به نشر
امتیاز:
۴.۶از ۳۵ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب امام رضا علیه‌السلام و زندگی: گزارش‌ها و داستان‌هایی کوتاه از زندگی و شیوه رفتاری امام رضا علیه‌السلام

«امام رضا علیه السلام و زندگی» نوشته مهدی غلامعلی و دربردارنده گزارش ها و داستان های کوتاه از زندگی و شیوه رفتاری امام رضا علیه السلام است.
دلتنگِ ماه
۱۳۹۷/۰۸/۱۶

نگاهی متفاوت به زندگی امام رضا ع دارد،از بخش 4 به بعد برای من جذابتر شد،روزهایی که زندگی نامه ائمه را مطالعه می کنم،احساس می کنم درعصر امام زندگی میکنم و ساعتهای ببشتری از روز به آن حضرت فکر می

- بیشتر
🌟 najme🌟
۱۳۹۷/۰۵/۰۲

من جایی میان صحن جامع رضوی ماندم وسط نماز جماعت های حیاط... جایی بین کاشی های فیروزه ای، بین آیینه کاری ها، فرش ها... جایی بین فراز های جامعه کبیره، مسجد گوهرشاد... چراغانی های حرم... بین "السلام علیک یا علی بن موسی الرضا المرتضی" ... من

- بیشتر
zahra🌿
۱۳۹۷/۰۶/۱۸

خیلی خوب و نسبت به قیمتش هم عالـــــــــــی البته من نسخه چاپی رو خوندم

مهسا س
۱۳۹۹/۰۳/۱۲

من نسخه چاپیه این کتاب رو از کتاب خونه آوردم و خوندم این کتاب عالیه و شما رو با راه های رسیدن به بهشت و پاکیزگی آشنا میکنه عالیه

علیرضا ایوز
۱۳۹۸/۰۶/۱۹

بسیار عالی، کامل و جامع. به‌نسبت قیمتش هم خیلی با ارزشه.

« امید »
۱۳۹۹/۰۲/۲۶

تأثیرگذار مشحون از حکمت ارائه الگوی برتر امام شناسی در عین حال با متن‌های کوتاه و متنوع

سیده رضوان احمدی
۱۴۰۱/۰۷/۲۹

ارتقا امام شناسی با استفاده از داستان های دلنشین و البته مستند... حتماً بخونید تا بیشتر عاشق این امام رئوف بشید😍

reihaneh1732
۱۴۰۲/۰۲/۰۳

من نسخه چاپی رو خوندم و خیلی دوست داشتم

fatemeh
۱۴۰۱/۱۱/۰۵

عالی

Ali
۱۴۰۰/۱۱/۰۷

سلام..... هعیییی بچه بودم تو حرم.... این کتابو رایگان هدیه میدادن فک کنم 8 سالم بود الان 14 سالمه... 6 ساله حرمت نیومدما اقا جان!

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

۶۰%