کتاب شیر مادر در کودکان (1403) + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب شیر مادر در کودکان (1403)

کتاب شیر مادر در کودکان (1403)

معرفی کتاب شیر مادر در کودکان (1403)

کتاب شیر مادر در کودکان (1403) نوشتهٔ دکتر ایمان فدایی مجموعه‌ای کامل از اطلاعات مربوط به درس  کودکان است که نکته‌های تخصصی این رشته را جمع‌آوری کرده. کتاب شیر مادر در کودکان (2020) شامل مجموعه‌ای کامل از فصول به همراه سوالات ارتقاء و بورد تخصصی و فلوشیپ تا سال ۱۴۰۰ است.

درباره کتاب شیر مادر در کودکان (1403)

مؤسسه رزیدنت یار، حامی و پیشرو در نظام کمک آموزشی پزشکی کشور به سبک نوین و مطابق با آخرین پیشرفت های آموزشی در حیطه پزشکی است. در این کتاب اطلاعات جامع و طبقه‌بندی شده را در اختیار مخاطب قرار می‌دهد تا خواننده با استفاده از کتاب شیر مادر در کودکان (2020) با صرفه‌جویی در زمان و انرژی اطلاعات یک‌پارچه و کاملی از مباحث به‌دست بیاورد و بتواند در کم‌ترین زمان ممکن بیش‌ترین و با کیفیت‌ترین یادگیری را داشته باشد. در کتابشیر مادر در کودکان (2020) مباحث با رفرنس و جزئیات در اختیار خواننده قرار گرفته است.

خواندن کتاب شیر مادر در کودکان (1403) در کودکان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

مطالعه کتاب شیر مادر در کودکان (1403) برای کسانی که قصد شرکت در آزمون‌های رزیدنتی یا بورد تخصصی دارند پیشنهاد می‌شود زیرا کمک می‌کند اطلاعات را به‌صورت طبقه‌بندی شده و با صرفه‌جویی در زمان یادبگیرند.

با من بیا و خودت را بهتر بشناس
سعیده صیمری
تکالیف ضابطان نظامی در تحقیقات مقدماتی جرایم و ضمایم
رحمان هدایتی چنانی
این مسجد فروشی است
سید حسین موسوی
من انقلابی ام
حسین سهرابی
معجزه تربیت (جلد اول؛ الفبای تربیت)
علی الهامی صدر
مدرسه ات را دوست داشته باش
انتشارات کوایکسوت
داروشناسی اختلالات روانی
حسین روزبهانی
سه گانه هفت روز شوم (کتاب دوم، شهر هاوکینز هالو)
نورا رابرتز
خشم پنهان
جوزف دیلینی
پسر رنج
هاجر پورواجد
مجموعه سوالات پره ارتقا، ارتقا و بورد تخصصی بیماری های پوست سال های 1396 الی 1398 (جلد سوم)
مرضیه شامحمودی
زودآموز آب و فاضلاب؛ مدیریت و پردازش لجن تصفیه‌خانه‌ی فاضلاب