کتاب مراقب خوردن خود باشید (فارسی - انگلیسی)
معرفی کتاب مراقب خوردن خود باشید (فارسی - انگلیسی)
کتاب مراقب خوردن خود باشید (فارسی - انگلیسی) اثری در حوزه روانشناسی و سلامت از لورا پیروت است که با ترجمه مهدی سجودی مقدم به چاپ رسیده است.
درباره کتاب مراقب خوردن خود باشید (فارسی - انگلیسی)
غذا ازنظر جسمی ما را زنده نگه میدارد، درحالیکه علاوه بر این وظیفهٔ اساسی نقشهای مهم دیگری نیز ازنظر فرهنگی و اجتماعی بر عهده دارد.
ازطرفدیگر بسیاری از ما وقتی دچار اضطراب و نگرانی میشویم، رو به غذا میآوریم. و درست در همین مواقع است که از سر غفلت و سردرگمی، چهبسا به کیفیت و کمیتِ غذا بیتوجه میشویم و به دلیلِ همین بیتوجهی و غفلت و احساسِ عذاب وجدان نداشتن، به سلامت خود صدمه میزنیم.
این کتابِ کوچک و بسیار آموزنده نگاهی کاملاً متفاوت با آنچه مرسوم است، به غذا و غذا خوردن نشان میدهد ـ غذا نه خوب است و نه بد، خنثی است.
این کتاب تذکرات مفیدی را ارائه میکند تا بتوانیم انرژیها و تصورات منفی را به دستاوردهایی مثبت تبدیل کنیم و از روش زندگی و خلقوخوی بهتری بهرهمند شویم. روش علمیِ آسان و مؤثری که در این کتاب استفاده میشود، نهتنها به بهبودیِ شرایط سلامتیِ افراد کمک میکند، بلکه موجب ارتقای روحی و عاطفی آنها نیز میگردد.
خواندن کتاب مراقب خوردن خود باشید (فارسی - انگلیسی) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
همه دوستداران کتابهای روانشناسی و سلامت مخاطبان این کتاباند.