کتاب مسیر جادویی شهود
دستهبندی:
امتیاز:
از ۳۸ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب مسیر جادویی شهود
«مسیر جادویی شهود» نوشته فلورانس اسکاول شین(۱۹۴۰ -۱۸۷۱) نویسنده و سخنران انگیزشی آمریکایی است. این کتاب درباره رویکرد و نگاه افراد به زندگی و چگونگی برخورد با رویدادهای گوناگون است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«استفادۀ درست از تواناییها ما را به قدرتهای جادویی میرساند.
ایدههای خوب در ضمیر ناخودآگاه ما شکل میگیرند و سپس با تکیه بر تواناییها و افکار ذهنیمان عملی میشوند. برخی از افراد ایدههای بد و منفی را در خود تثبیت میکنند و زندگی را برای خود سخت و سختتر مینمایند. پس از کمی دست و پنجه نرم کردن با دشواریها آنها متوجه اشتباه خود میشوند و درصدد آن برمیآیند که درون خود را تغییر دهند، اما خیلی دیر شده است.
اما ما نباید فریب ظواهر را بخوریم. زیرا بسیاری از اوقات ظاهر زیبا و خوب، باطن بسیار پلید و زشت را میپوشاند و ما را از حقیقت، ایدههای واقعی دور میسازد. اولین چیزی که میتواند ما را در برابر ظواهر فریبنده هوشیار سازد، ایمان درونی ماست.
در واقع ما باید شرایطمان را خوب کنترل کنیم و اگر از عهده آن برنیامدیم، همه چیز را به خداوند بسپاریم.
یکی از شاگردانم دچار مشکل مالی سختی شده بود. به او گفتم اگر نمیتوانی مشکلت را برطرف کنی، کنار بایست و اجازه بده خداوند آن را برایت حل کند. او گفت من از همان ابتدا کنترل همه چیز را به دست خداوند دادم و از او مطمئن هستم.»
شفای بدن
کتاب طلایی مدیران تازه کارموری استتنر
بررسی نظری اثر استخلاف در ساختار و بهبود خواص الکترونی ترکیبات آنولیحسن امرایی
انسان در آرزوی آنچه دارد و نمی داندمجید انصاری
شرط بندی روی اسب بازندهرابرت کیوساکی
جملات زیبای "فلورانس اسکاول شین" ؛ - مرا بخوان و تو را اجابت خواهم کرد و از چیزهای بزرگ و پنهانی،که هیچ اطلاعی از آن نداری باخبر خواهم ساخت. - تنها راهزنی که دارو ندار آدمی را به تاراج می برد اندیشه
سطح: ضعیف من دو ترجمه از این کتاب خوندم و عجیب اینکه فقط جملاتی از کتاب با هم مشترک بود. من چون متن کتاب با زبان اصلی را هنوز نخوانده ام نمی توانم بگویم کدام یک نزدیکتر به اصل هست اما
ترجمه ی کتاب رو دوست ندارم، کاش مترجم ب متن اصلی کتاب وفادار می موندن
عالی بود . به قول استاد عرشیانفر خانم فلورانس یک پیامبر الهی هستند
وقتی بسیار نیاز داشتم این کتاب سر راهم قرار گرفت و حتما باید آن را انتخاب میکردم برای ارتقاء آگاهی ام خوشحالم که اعتماد کردم شاهد معجزه آن در قلبم بودم بسیار سپاسگزارم از هستی بابت خواندن این کتاب و تغییر ارتعاشی که در زندگی ام
به نظرم خیلی خلاصه بود کتاب ولی من دوسش داشتم و کلی انرژی خوب دریافت کردم
عااااااااااالی ، پر از حس خوب❤💎❤
چیزی که ازش انتظار داشتم زیبا اما کوتاه گله از مترجم دارم که صفحات پایانی نماز رو جای دعا در ترجمه جا زدن در ترجمه هم تحریف میشه با تشکر
من از کتابراه خوندم، فوق العادست
به نظرم ترجمه دستکاری شده اگه کسی بتونه زبان اصلی. یا از یک ناشر دیگه گیر بیاره بهتره