کتاب صفر تا صد، از گرامر تا مکالمه
معرفی کتاب صفر تا صد، از گرامر تا مکالمه
کتاب الکترونیکی صفر تا صد، از گرامر تا مکالمه نوشتۀ بابک قلاوند است و انتشارات نسل روشن آن را منتشر کرده است. کتاب صفر تا صد، از گرامر تا مکالمه، همان طور که از نامش پیداست به آموزش گرامر و مکالمۀ زبان انگلیسی پرداخته است.
درباره کتاب صفر تا صد، از گرامر تا مکالمه
زبان و گفتگو مهمترین نماد برای برقراری ارتباط هستند. امروزه با تحول سریع وسایل ارتباطی و پیشرفت شگرف وسایل حمل و نقل ارتباط بین انسانها از رابطههای نزدیک در محله و شهر و کشور فراتر رفته و به سطح ارتباط بین کشورها و قارهها و سطح کلان بینالمللی ارتقا یافته است. برقراری ارتباط از طریق مسافرت یا ارتباط رایانهای و وسایل ارتباط جمعی با انسانهایی با فرهنگها و زبانهای مختلف منوط و مشروط به دانستن زبان آنهاست، بنابراین استفاده از مواهب تکنولوژیهای ارتباطی در عصر نوین بدون دانستن زبان خارجی غیر ممکن است. از آنجا که صدها فرهنگ و زبان مختلف در سطح دنیا وجود دارد، یک زبان بین المللی و مشترک به منظور برقراری ارتباط همه ملتها با هم تعریف گردیده که اکنون زبان انگلیسی شاخص آن و زبان رایج در سطح جهان است. در نتیجه مکالمه زبان انگلیسی ابتداییترین نیاز برای برقراری ارتباط در دنیای امروز بخصوص در مسافرتهای خارجی و ارتباط از طریق رایانه و رسانههای دیداری و شنیداری است. از این رو دسترسی به کتابی جامع برای درک و گفتار به زبان انگلیسی برای هر فردی که در صدد مسافرت خارجی یا ارتباط از طرق دیگر است ضروری است. گرامر پایه و اساس تسلط بر هر زبانی است. تازمانی که درکتان از مفاهیم گرامری صحیح و عمیق نباشد، نمیتوانید جملات انگلیسی را بهصورت منطقی بیان کنید. بیشتر زبانآموزان یادگیری گرامر را سخت و کسلکننده میدانند. در کتاب صفر تا صد، از گرامر تا مکالمه سعی شده گرامر زبان انگلیسی با روشی بسیار ساده آموزش داده شود. متخصصان برای یادگیری گرامر روشهای بسیار زیادی را پیشنهاد میکنند اما یادداشتبرداری یکی از بهترین روشها است.
نکتهای که زبان آموزان عزیز قبل از خواندن این کتاب نیاز است مدنظر داشته باشند این است که یادگیری زبان جدید شامل یادگیری کلمات و گرامر آن زبان است. اگر دایرهٔ لغاتتان کم باشد آنگاه در استفاده از گرامر نیز به مشکل خواهید خورد. رابطهٔ مستقیمی بین یادگیری گرامر یک زبان و لغات آن وجود دارد. شما بهراحتی نمیتوانید از گرامر یکزبان بهره ببرید در حالی که دارای ضعف اساسی در درک کلمات و عبارات آن زبان هستید. گرامر بهعنوان وان یک موتور در نظر بگیرید که نیروی محرک خود را از کلمات به دست میآورد. زمانی که شما به کلمات تسلط پیدا کنید آن وقت میتوانید با استفاده از نیروی محرکهٔ آن، ماشین زبان را در مغز خود به حرکت دربیاورید. پس سعی کنید همگام با یادگیری گرامر، دایرهٔ لغات خود را نیز بالا ببرید تا زبان را راحتتر فراگیرید.
خواندن کتاب صفر تا صد، از گرامر تا مکالمه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای افرادی که به یادگیری زبان انگلیسی علاقهمند هستند مناسب است.
بخشی از کتاب صفر تا صد، از گرامر تا مکالمه
«یکی از مهمترین و پرکاربردترین موارد اجزای کلام در زبان انگلیسی، اسامی هستند. اسم نام یک فرد، مکان، چیز یا ایدهای است که میتواند خاص یا عام باشد. اسمها اغلب با یک حرف تعریف استفاده میشوند اما نه همیشه. اسمها میتوانند مفرد، جمع، انتزاعی یا مفهومی باشند. آنها با افزودن s' مالکیت را نشان میدهند. اسامی انواع مختلفی دارند که شامل موارد زیر میشوند.
اسامی خاص و عام
اسم جمع
اسم ذات
اسم انتزاعی
اسم مرکب
اسامی قابل شمارش و غیرقابل شمارش...»
سلام من خودم دانش آموز سال دوازدهم هستم، این کتاب رو با نسخه چاپی خوندم و بسیار کمک کننده بود بنظرم کتاب خوبی برای امتحان نهایی هم میتونه باشه چون خودم جواب گرفتم
خیلی عالیه. گرامر خیلی ساده توضیح داده شده همراه با نکتههای کاربردی. واقعا ممنونم.
کتاب بسیار خوبی بود. حتما پیشنهاد میکنم. من خودم کتاب های گرامر زیادی خوندم ولی هیچ کدوم از اونا به سادگی این کتاب، گرامر توضیح نداده بودن. همچنین تو این کتاب بخش اصطلاحات و مکالمات رایج انگلیسی هم بود که
اولین کتابی هست که خوندم و گرامر رو آنقدر ساده و خلاصه توضیح داده. برای کسانی که مشکل گرامر دارن حتما پیشنهاد میکنم این کتاب رو بخونن.
اگر گرامرتون ضعیفه این کتاب عالیه. خیلی خوب و ساده توضیح داده شده.
کتاب خیلی خوبیه. بخش گرامر عالی توضیح داده شده. توصیه میکنم حتما استفاده کنید.