معرفی و دانلود کتاب حجاب من، بیرق شهادت pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات بامک

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب حجاب من، بیرق شهادت

حجاب من، بیرق شهادت نوشته بهار برزویی داستان شهادت سردار سلیمانی و زندگی نامه یک جانباز است.

داستان درباره شهادت حاج قاسم و زندگی یک پدر جانباز است که توسط دخترش روایت می‌شود. فاطمه شاهد است که پدرش بعد از شنیدن خبر شهادت حاج قاسم از پا افتاده و حاش نامساعد می‌شود و دلش می‌خواهد که او هم همراه حاج قاسم شهید می‌شد....

فاطمه کنار پدر می‌نشیند و او برایش از شهادت سه سپهبد شهید کشور، سپهبد قرنی، سپهبد صیاد شیرازی و حاج قاسم تعریف می‌کند...

این کتاب هم داستانی جالب است و هم جنبه اموزشی و اطلاع رسانی برای نوجوانان دارد .

خواندن کتاب حجاب من، بیرق شهادت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

نوجوانان مخاطبان اصلی این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب حجاب من، بیرق شهادت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابحجاب من، بیرق شهادت
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهبهار برزوئی
انتشاراتانتشارات بامک
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۹/۰۵/۱۱
فرمت کتابPDF

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۰۸/۱۹

عالی فقط اگر راجب سپهبد ها بیشتر توضیح میداد و زمان شهادتشان را فقط نمیگفت خیلی عالی میشد در کل پیشنهاد میکنم بخونین عالیه

book worm
مطمئن نیستم.
۱۴۰۱/۰۶/۱۰

از لحاظ گرافیک و تصاویر خیلی قشنگ بود ، ولی داستان خیلی کوتاهی بود ، خیلی نمره بالایی برای داستان نداره اما بازم خیلی بد نیست .‌ اگه از بینهایت بخونین خوبه