معرفی و دانلود کتاب بیماری قند pdf + خلاصه رایگان

کتاب بیماری قند

مجموعه کتاب‌های سلامت من

۵.۰ امتیاز(از ۲ رأی)

معرفی کتاب بیماری قند

کتاب بیماری قند الوین سیلوراستاین، ویرجینیا سیلوراستاین و لورا سیلوراستاین نان و ترجمه فریبا قربانی یکی از کتاب‌های تخصصی و آموزشی انتشارات تیمورزاده برای استفاده همه است.

انتشارات تیمورزاده از آبان سال ۱۳۷۴ تا به‌حال با انتشار بیش از ۴۰۰۰ عنوان کتاب در خدمت جامعه پزشکی کشور بوده است.این انتشارات که یکی از پرکارترین ناشران حوزه کتاب‌های پزشکی و دستیاری است.

این کتاب، اثری عالی است که به کودکان و نوجوانان کمک می‌کند تا با بیماری قند آشنا شوند. چون این بیماری هم در کودکان خودش را نشان می‌دهد هم بزرگسالان، شناخت کودکان از آن می‌تواند به نفع خودشان و زندگی‌شان باشد. همی‌چنین اگر دوستانشان هم درگیر این بیماری باشند بهتر می‌توانند آن‌ها را درک کنند.

خواندن کتاب بیماری قند را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

همه کودکانی که به کتاب‌های علمی علاقه دارند از خواندن این کتاب لذت می‌برند و مطالب جالبی درباره سلامتی بدن و تغذیه خوب، می‌آموزند.کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بیماری قند و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببیماری قند
انتشاراتنشر تیمورزاده
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۸۹/۰۵/۱۸
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه کتاب‌های سلامت من

نظری برای کتاب ثبت نشده است.