کتاب خوش حال شدی؟
داستانهای فیلی و فیگی
معرفی کتاب خوش حال شدی؟
کتاب خوش حال شدی؟ یکی از کتابهای مجموعه داستانهای فیلی و فیگی نوشته مو ویلمس است. این مجموعه ماجرای دوستی یک خوک و یک فیل است که با هم صمیمی هستند و در هر جلد یکی از مفاهیم مهم زندگی و دوستی را یاد میدهد. مجموعه فیلی و فیگی را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
کتاب خوش حال شدی؟ کودک را با تصاویر ساده و جذاب به دنیای قصه میبرد و اول برای او سوال ایجاد میکند اما کمکم جواب را به او نشان میدهد و کمک میکند چیزهای تازه یاد بگیرد.
خواندن مجموعه فیلی و فیگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام خردسالان علاقهمند به داستان پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب خوش حال شدی؟ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | خوش حال شدی؟ |
| شابک | ۹۷۸۶۰۰۸۶۷۵۳۱۰ |
| تعداد صفحهها | ۶۶ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۱۰۰۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه داستانهای فیلی و فیگی |

#۵۹ بچهها! فیگی دوست فیلی است! فیگی دوست ندارد فیلی را ناراحت ببیند. برای همین هرطور بتواند خوشحالش میکند. مثل فیگی باشید. :) "خوشحال شدی؟" یا "My friend is sad" از اولین کتابهای مجموعه داستانهای فیلی و فیگی است که در...بیشتر
دخترم عاشق این کتاب و شخصیتهایش هست وهربار براش میخونم همراه با این کتاب خیلی میخنده. و عاشق پیدا کردن عکس کبوتر است که در اکثر آثار موویلمس وجود دارد.
😃😃😃😃
بسسسسسسسسسسسیار بسیار عالی من یکیشو تو کتابخون ه خودم دارم😘😘😘❤🌷افرین هزار افرین به
حیلی بامزه بود کاش هم چین چیزی وجود داشت
آقا من همه ی جلد هایش را خوانده ام چرا جلد جدید تو طاقچه نمی گذارند؟
😍👍👍🙏🙏🙏🤼
برای سن ۴ سال و اینا مناسبه،حس خوبی داره.
عااااالی
خیلی جالب نیست ولی برای بچه های زیر ۶ سال میتونه جذاب باشه. ترجمه اش ضعیفه و انگار مترجم میخواسته عمدا اون کاراکتر خوک رو نادیده بگیره و از خودش دو تا اسم جدا گونه ، برای کاراکتر ها درست کرده....بیشتر