کتاب بیا کتاب بخوانیم؛ دکمه به درد نخور (بخور)
معرفی کتاب بیا کتاب بخوانیم؛ دکمه به درد نخور (بخور)
کتاب بیا کتاب بخوانیم؛ دکمه به درد نخور (بخور) نوشته مو ویلمس و شریس مریکال هارپر ترجمه آناهیتا حضرتی کیاوندانی است. کتاب بیا کتاب بخوانیم؛ دکمه به درد نخور (بخور) را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب بیا کتاب بخوانیم؛ دکمه به درد نخور (بخور)
در این کتاب میخوانید چطور یک دکمهی به درد نخور تبدیل به یک دکمهی به درد بخور میشود. زرد قناری دکمهای قرمز پیدا میکند که وقتی فشارش میدهد، هیچ اتفاقی نمیافتد! اما وقتی پرآبی و پر قرمزی دکمه را فشار میدهند، یک اتفاق میافتد. حالا زردقناری عصبانی است و دوستانش سعی دارند آرامش کنند چون آنها دکمه را دوست دارند.
خواندن کتاب بیا کتاب بخوانیم؛ دکمه به درد نخور (بخور) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکان علاقهمند به داستان پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب بیا کتاب بخوانیم؛ دکمه به درد نخور (بخور) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | بیا کتاب بخوانیم؛ دکمه به درد نخور (بخور) |
| شابک | ۹۷۸۶۰۰۴۶۲۰۷۲۷ |
| تعداد صفحهها | ۶۰ صفحه |
| قیمت کتاب | ۸۰۰۰۰ تومان |
خوب بود🙂
#۶۶ "دینگ!" تا حالا ندیده بودم یک دکمهی به درد نخور (یا بخور!) اینقدر ذهن همه را به خودش مشغول کند! در این داستان جالب از مجموعه "بیا کتاب بخوانیم"، مو ویلمس تنها با یک دکمه، احساسات مختلف (ناراحتی، خوشحالی، عصبانیت،...بیشتر
همونطور که دکمه به هیچ دردی نمیخورد این کتاب هم به هیچ دردی نمیخوره!
مناسب دخترم که ۸ساله است نبود
اگر با هیجان و تقلید صدا برای کودک بخونی براش بامزه میشه،در غیر این صورت برعکس میشه
جالب بودن یا نبودن این داستان،کاملا به توانایی کسی که میخونتش بستگی داره. اگه بتونه با تقلید صدا و هیجان بخونه عالیه. پسر من خیلی خندید
برای بچه که جالب نبود
جالب بود مثل بقیه ی آثار این نویسنده