کتاب ۳۶۵ گفتار زیبا برای زندگی
معرفی کتاب ۳۶۵ گفتار زیبا برای زندگی
۳۶۵ گفتار زیبا برای زندگی؛ قدرت، الهامبخشی و تغییر در زندگی، جملاتی خردمندانه برای شادی روزهای شما به قلم ای. سی. روبلدو و ترجمه عطاءاله شقلی است.
درباره کتاب ۳۶۵ گفتار زیبا برای زندگی
این کتاب برای همراهی با کتاب هفت اندیشه برای زندگی، رهنمودی برای شادی، آرامش و درک معنای عمیق زندگی نوشته شده است. میتوانید این کتاب را قبل، بعد و یا بهموازات آن دیگری مطالعه کنید.
گزیدهای از هفت اندیشه برای زندگی، برای مطالعهٔ بیشتر، در انتهای کتاب ضمیمه شده است.
اینجا بهاختصار به این هفت اندیشه اشاره میشود. بنابراین میتوانید نکات کلیدی مندرج در کتاب را ببینید:
۱- بر چیزی که در تسلط شماست تمرکز داشته باشید، نه بر چیزی که نمیتوانید کنترل کنید.
۲- بر موارد مثبت تمرکز کنید، نه بر نکات منفی.
۳- بر چیزی که توان انجام آن را دارید تمرکز کنید، نه بر چیزی که نمیتوانید.
۴- بر داشتههایتان تمرکز کنید، نه بر آنچه که ندارید.
۵- بر زمان حال تمرکز کنید، نه بر گذشته و آینده.
۶- بر آنچه که نیاز حقیقی شماست تمرکز کنید، نه بر آنچه که میخواهید.
۷- بر چیزی که میتوانید ببخشید تمرکز کنید، نه بر چیزی که به دست میآورید.
بسیاری از مردمان و رهبران بزرگ جملات خردمندانهای بیان کردهاند که در تأیید این هفت اندیشه است؛ این جملات برای شما در اینجا گردآوری شده است. در صورتی که علاقهمند به این هفت اندیشه نیستید، مشکلی نیست؛ میتوانید گفتههای بزرگان را مطالعه کنید و از خواندنشان لذت ببرید زیرا در آنها از کلمات الهامبخش و روحیهدهندهای استفاده شده است.
این جملات شما را راهنمایی و کمک میکند تا آن فرد بهتری باشید که همیشه میخواستید و میتوانید باشید.
خواندن کتاب ۳۶۵ گفتار زیبا برای زندگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
همه دوستداران کتابهای انگیزشی و الهامبخش مخاطبان این کتاباند.
تفاوت نیازهای واقعی را از خواستههای غیرواقعی تشخیص دهید و دومی را مهار کنید.
مهاتما گاندی
احساس عمیق عشق و تعلق، نیاز ذاتی تمام انسانهاست. ما بهلحاظ زیستشناختی، روانشناختی، جسمی و روانی به عشق وابستهایم. باید دوست داشته شویم و احساس تعلق کنیم. اگر این نیازها براورده نشود، عملکرد ما آنطور که میخواهیم نخواهد بود؛ در هم میشکنیم، منزوی و کرخت میشویم، درد میکشیم، به دیگران آسیب میزنیم و یا بیمار میشویم.
برنه براون
هدیههای ناقص
یادگیری مستمر و دائم، کمترین چیزهای ضروری برای موفقیت در هر عرصهای است.
برایان تریسی
اگر عشق داشته باشیم، خانواده و هر چیز ضروری دیگر را نیز خواهیم داشت.
ایشا کوری
ممکن است به جایی که میخواستم، نرسیده باشم. اما باور دارم به جایی رسیدهام که میبایست باشم.
داگلاس آدامز
زمان تیره و طولانی برای صرف چای روح
ارزشمندترین دانش، توانایی واداشتن خودتان به کاری است که باید انجام شود. در آن صورت، چه دوست داشته باشید و چه علاقهای نداشته باشید، آن کار انجام خواهد شد.
الدوس هاگزلی
هیچ کاری عملاً مشکل نیست به شرطی که آن را به بخشهای کوچکتر تقسیم کنید.
هنری فورد
به درون جنگل رفتم چون آرزو داشتم واقعا زندگی کنم، و با واقعیت های بنیادین زندگی رو در رو شوم، بر زندگی خود مسلط باشم و تمام جوانب ان را آگاهانه بشناسم، و ببینم اگر توانایی یاد گیری چیز هایی را نداشته باشم که برای زندگی اموزش داده شده است، پس وقتی مرگ گریبانم را گرفت، بدانید که من زندگی نکرده بودم.
هنری دیوید تورو
دریاچهٔ ولدن
وقتی دربارهٔ زندگی مردمانی پژوهش می کنید که در موقعیتهای مختلف و یا شبیه به هم قرار دارند، انگار در آن لحظه بخشی از زندگی این افراد محسوب میشوید و در جمع آنان حضور پیدا میکنید. همان احساسی را دارید که آنها دارند و این یک حس نزدیکی به آنهاست. اگر بدانید که با مطالعه نیز همین حس به شما دست میدهد، متوجه خواهید شد که مطالعه چقدر اساسی و مهم است.
امی تن
وقتی موارد ضروری در زندگی شما مشخص می شود، انها دیگر روز به روز افزایش نمی یابند، بلکه روز به روز رو به کاهش می گذارند. بنابراین سعی کنید موارد غیرضروری را قطع کنید.
بروس لی
برای شکوفا شدن لازم است که سقفی بر سرتان باشد. بدون یک سرپناه باثبات همه چیز از هم میپاشد.
ماتیو دزموند
عزت نفس همان اندازه برای انسان مهم است که پایه برای میز. عزت نفس برای شادابی جسم، سلامت ذهن و خوشبختی مهم و اساسی است.
لوییز هارت
برای من آرامش درون و صفای نیایش که همانا گوش سپردن به صدای سکوت خداست، اهمیت زیادی دارد. خدا همیشه در زندگی و در عشق با ما حرف میزند.
آدولفو پرز اسکوول
نظم و آراستگی سه ویژگی مهم دارد: هرچیزی را که به کارتان میآید، امتحان کنید. تصمیم بگیرید که آیا لازم است آن را نگه دارید یا نه. آنگاه انتخاب کنید چیزی را که نگه میدارید کجا بگذارید. برای هر چیز جای خاصی را معین کنید.
ماری کوندو