معرفی و دانلود کتاب مانی + جشن جورکن ها - جشن خراب کن ها pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر کتاب چ

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مانی + جشن جورکن ها - جشن خراب کن ها

کتاب مانی + جشن جورکن ها - جشن خراب کن ها داستانی از حدیث لزرغلامی با تصویرگری محبوبه یزدانی است. این داستان ماجرای عید نوروزی است که به یک نبرد تمام عیار میان شبح‌های جشن جور کن و شبح‌های جشن خراب‌کن تبدیل می‌شود.

درباره کتاب مانی + جشن جورکن ها - جشن خراب کن ها

عید نوروز به خطر افتاده است. همه چیز هم زیر سر شبح های جشن خراب کن است که با جاسوس‌های پر از کینه شان قرار گذاشتند و برنامه‌ریزی مفصلی کردند که چطوری عید نوروز را خراب کنند. این بخشی از کارهایی است که می‌خواهند انجام دهند: سفره هفت سین را خراب کنند، عیدی دادن را تعطیل کنند. احوال پرسی‌ها را به گریه تبدیل کنند و آشتی‌های دم عیدی را هم دوباره به قهر و دعوا بکشانند.

به نظر شما، کسی می‌تواند در این نبرد نوروزی پیروز شد و جشن را از نابودی نجات دهد؟

کتاب مانی + جشن جورکن ها - جشن خراب کن ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان و نوجوانان از خواندن کتاب مانی + جشن جورکن ها - جشن خراب کن ها لذت می‌برند.

درباره حدیث لزرغلامی

حدیث لزرغلامی، نویسنده، شاعر و فیلمنامه‌نویس، در ماه مرداد سال ۱۳۶۰ متولد شد. او در رشته روزنامه نگاری در دانشگاه علامه طباطبایی تحصیل کرده است و سه دوره‌ از اعضای هیأت‌مدیره انجمن نویسندگان کودک ‌و ‌نوجوان بوده است.

حدیث لزرغلامی بیش از بیست‌ و پنج جلد کتاب داستان و شعر برای کودکان، نوجوانان و بزرگسالان نوشته است. از میان آن‌ها می‌توان به کتاب‌های قوقولی غوغول، مجموعه کتاب‌های دوستت دارم و اگر زن نبودم، قطار بودم اشاره کرد. اولین رمان کودکش، روبی، لوح زرین و دیپلم افتخار جشنواره کتاب کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را برایش به ارمغان آورد.حالا هم برای تلویزیون و سینما فیلمنامه می‌نویسد و مسئولیت سرپرستی نویسندگان انیمیشن گیگول (دایره‌المعارف انیمیشنی کودکان و نوجوانان) را به عهده دارد و در دفتر خدمات تخیلی مداد بنفش به تولید کتاب، انیمیشن و اپلیکیشن برای بچه‌ها مشغول است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مانی + جشن جورکن ها - جشن خراب کن ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:مانی + جشن جورکن ها - جشن خراب کن ها
شابک:۹۷۸-۶۲۲-۶۸۳۹-۳۸-۹
تعداد صفحه‌ها:۲۵۲ صفحه
قیمت کتاب:۱۵۰۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه کتاب‌های مانا، مجموعه قصه‌های قدیمی

نظری برای کتاب ثبت نشده است.