کتاب تحلیلی بر وضعیت توسعه دولت الکترونیک در جهان و ایران
معرفی کتاب تحلیلی بر وضعیت توسعه دولت الکترونیک در جهان و ایران
کتاب تحلیلی بر وضعیت توسعه دولت الکترونیک در جهان و ایران یکی از کتابهای مجموعه گزارشهای نظام پايش شاخصهای فناوری اطلاعات و ارتباطات كشور است که در سازمان فناوری اطلاعات ایران به چاپ رسیده است.
این اثر در راستای ارتقای دانش متخصصان حوزه فناوری اطلاعات و همچنین دانش مردم عادی در حوزه فناوری اطلاعات تهیه و تدوین شده است.
سازمان فناوری اطلاعات ایران با توجه به نیاز روزافزون کشور به برقراری و توسعه شبکههای رایانهای و ارتباط آنها به یکدیگر و در نهایت اتصال به شبکه های جهانی و با هدف ایجاد زیرساختهای ارتباطی لازم برای تحقق چنین امری و نیز امکان دسترسی به منابع اطلاعاتی، خدماتی، و برنامههای کاربردی داخلی و خارجی تحت عنوان امور دیتا از سال ۱۳۷۰ به عنوان یکی از قسمتهای زیرمجموعه وزارت پست و تلگراف و تلفن آغاز به کار کرد.
هم زمان با تغییر نام وزارت پست و تلگراف و تلفن به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال ۱۳۸۲، تغییراتی در سطح شرکتهای تابعه رخ داد. در این رابطه امور ارتباطات دیتا ضمن تغییر هویت در تابستان ۱۳۸۳به شرکت ارتباطات دادهها تغییر نام یافت و در تابستان ۱۳۸۴با توجه به توسعه اهداف وماموریتهای شرکت، نام آن به شرکت فناوری اطلاعات تغییر نمود.
سازمان فناوری اطلاعات ایران نهادی است دولتی وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که با ایجاد و بکارگیری سازوکارهای لازم، حوزه ی فناوری اطلاعات کشور از بخشهای دولتی، عمومی و خصوصی را از طریق اعمال سیاستها، مقررات، استانداردها و ... برپایه مصاح، منافع و امنیت ملی و عمومی، سازماندهی، هدایت و راهبری و کنترل مینماید و به نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران منافع و مصالح ملی و سیاستهای ابلاغی در حوزه فناوری اطلاعات را از طریق نهادها و مجامع بین المللی ذیربط پیگیری مینماید.
ماموریت این سازمان عبارت است از هدف گذاری، هدایت، نظارت راهبردی، ساماندهی و توسعه امن، ایمن و پایدار فناوری اطلاعات کشور در راستای تامین منافع، مصالح، امنیت ملی، رفاه عمومی و توسعه همه جانبه و پایدار کشور.
خواندن کتاب تحلیلی بر وضعیت توسعه دولت الکترونیک در جهان و ایران را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
متخصصان و علاقهمندان به حوزه فناوری اطلاعات مخاطبان این کتاباند.
بخشی از کتاب تحلیلی بر وضعیت توسعه دولت الکترونیک در جهان و ایران
گزارش سال ۲۰۱۶ چگونگی تحولات دولت الکترونیک در راستای پشتیبانی از شناخت و درک اهداف توسعه پایدار را مورد تجزیه و تحلیل قرار میدهد. هدف دولت الکترونیک توسعه رابطه میان شهروندان و دولت، ارائه خدمات عمومی اثربخش تر، پاسخگوتر و در دسترس تر از طریق خدمات پیشرفته الکترونیک و سیار، افزایش مشارکت شهروندان در تصمیم گیری و ایجاد موسسات عمومی شفاف تر و مسئولیت پذیرتر است. به این ترتیب هدف دولت الکترونیک همگامی با اصول و اهداف دستورالعمل ۲۰۳۰ توسعه پایدار بوده و می بایست در پیاده سازی این دستورالعمل نقش آفرینی نماید.
حجم
۱٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۱۵۲ صفحه
حجم
۱٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۱۵۲ صفحه