نظرات درباره کتاب مسخ و داستان های دیگر و نقد و بررسی خوانندگان | طاقچه
تصویر جلد کتاب مسخ و داستان های دیگر

نظرات کاربران درباره کتاب مسخ و داستان های دیگر

انتشارات:نشر ماهی
امتیاز:
۳.۹از ۴۲ رأی
۳٫۹
(۴۲)
مسعود
خود کافکا در روزهای آخر عمرش گفته بود که تنها داستان‌های کامل‌اش از نظر خودش، «مسخ»، «در سرزمین محکومان»، «هنرمند گرسنگی»، «حکم» و «آتش‌انداز» (فصل اول رمان «آمریکا») اند. حالا اینکه شخصیت فوق‌العاده حساس و توانا به شناسایی کوچک‌ترین جزئیاتی که این آدم داره و زندگی نه‌چندان اقبال‌دیده‌اش باعث شده که رمان‌هایی به اون درخشانی و اهمیت رو نیمه‌کاره رها کنه و نامطلوب ببیندشون («محاکمه»، «قصر»، «آمریکا») بحثیه که جاش توی یک مرور کتاب نیست به‌گمان‌ام. خواستم بگم سه داستان از اون «کامل»ها توی این مجموعه موجود اند و ترجمه‌ای هم که ازشون شده بهترین ترجمهٔ فارسی کافکاست. علی‌اصغر حداد واقعاً خودش رو وقف کافکا و کاویدن در دنیا و زبان‌اش کرده، دم‌اش گرم. پیشنهادم (که طاقچه هم فکر نکنم ابداً بدش بیاد!) اینه که قبل از خوندن داستان مهم «هنرمند گرسنگی»، داستان «بارتلبی محرر» از هرمان ملویل رو بخونید که ترجمهٔ خوب آقای کاوه میرعباسی ازش رو هم می‌تونید اینجا پیدا کنید.
Sepehr
اگر کسی مسخ کافکا را چیزی بیش از یک خیال‌پردازی حشره‌شناسانه بداند به او تبریک می‌گویم چون به صف خوانندگان خوب و بزرگ پیوسته‌است. ولادیمیر ناباکوف
naeme
شاهکار
naeme
من چاپیش رو خوندم شما تو همین طاقچه ترجمه ی صادق هدایت رایگان کتاب رو قرار دادند با کلی نظر برید لذت ببرید😊
mmd j
یه بریده بزار ازین شاهکار فیض ببریم
amirali
شاهکار،شاهکار،شاهکار. من آدمی نیستم که بخوام کافکا رو نقد یا تحسینش کنم،هیچ کسی نمیتونه. فقط میتونم بگم شاهکار،مخصوصا با این ترجمه. داستان درباره ی تاثیر قدرت حرف میزنه،درباره ی خانواده حرف میزنه،درباره ی عشق و ارزش حرف میزنه،اما اگه به مسخ فقط یه داستان تخیلی نگاه کنی هیچکدوم از اینها رو نمی بینی.فقط یه مرد رو میبینی که تبدیل به سوسک شده. شاهکار،شاهکار،شاهکار. تا بعد
حانیه
من صوتیش رو گوش کردم جالب بود تو سبک خودش
rahil
مسخ رو دوست داشتم...
mohsen jalili
فقط خود داستان مسخ خوب بود و پایان خوبی هم داشت فضا سازی داستان خیلی خوب بود
غریب اما قریب
کتاب سرگذشت کارمندی جزئی را روایت می کند که صبح یک روز هنگام بیدار شدن حس عجیبی را در پشت خود دارد و نمی تواند از جایش بلند شود ، گویی توده ای بشقاب مانند پشتش را سفت کرده!! این داستان با برخورداری از عناصر ادبیات سوررئالیسم ، دست خواننده را در تفسیر چگونگی و علت وضعیت اول شخص داستان باز می گذارد گرچه اساتید بزرگی همچون ولادیمیر ناباکوف نیز بر این اثر کافکا مقاله تحلیلی نوشته اند که برای تقویت فهم استعاره های متن توصیه میشود. کتاب های بیگانه آلبر کامو ، کرگدن از اوژن یونسکو و کوری به قلم ژوزه ساراماگو را از لحاظ مقصود نوشتاری در ردیف این کتاب قرار می گیرند.
mahan
کتاب مسخ داستان عجیب و جذابی بود
Zara
داستان مسخ اینطوریه که بعد اینکه کامل خوندیش و تموم کردی متوجه این میشی که منظور کافکا چی بوده البته هر کس یه برداشت شخصی میتونه ازش داشته باشه . در کل داستان سطحی نیست که همه بتونن یه نتیجه گیری یکسان ازش داشته باشند. گریگور چندیدن سال بود که کار می‌کرد تا بدهی پدرش رو پرداخت کنه . رئیس سخت گیری داشت و فارغ از سخت گیری هایی که بهش میشد دوام آورده بود تا خانوادشو سرپا نگه داره و غالبا به خودش فکر نمی‌کرد و یه مقدار ناچیزی از حقوقش رو برای خودش برمی‌داشت و همیشه به فکر دیگران بود و خودش رو فراموش کرده بود. تا اینکه تبدیل به سوسک شد. من دوتا برداشت از این داستان داشتم . یکی اینکه کافکا منظورش از سوسک شدن گریگور این بود که اون تبدیل به یک انسان بی مصرف و به درد نخوره شده ، خانوادش و رئیسش که میبینن هیچ سودی از این نمی‌برن ، اون رو ترد میکنن و خودشون زندگیشون رو سر و سامون میدن . دوم اینکه گریگور به اندازه ای خودش رو فراموش می‌کنه که دیگه خود گریگور واقعی نیست (یعنی هویت خودش رو فراموش کرده ) . اون بخاطر خانوادش و شغلش و رئیسش همه خواسته ها و نیاز های خودش رو نادیده میگیره و تبدیل به آدمی میشه که برای همه غریبه هست و هیچکس اون رو نمیخواد . در کل خیلی برداشت ها میشه ازش کرد و واقعا داستان جالبیه .
کاربر 5170118
کتاب خوبی برای خوانندگان که نیاز به فکر کردن داره و بعضی داستان هلش واقعا عالیه
سودا
برام متفاوت بود... و جالب...
کاربر 1420910
نحوه ی تمووم شدنش رو دوست نداشتم مثل حقیقت تلخ بود
احسا
اصلا خوشم نیامد
س.امیری
به تخممان
Resistance 370
بنظرم کافکا ذهن مریضی داشته و اذهان مریض هم درکش میکنن :| چندتا داستان بی سر و ته و پوچ بود، پایان هیچکدوم به دلم ننشست

حجم

۱۶۳٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۶

تعداد صفحه‌ها

۱۸۴ صفحه

حجم

۱۶۳٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۶

تعداد صفحه‌ها

۱۸۴ صفحه

قیمت:
۴۰,۰۰۰
تومان