نظرات درباره کتاب قول و نقد و بررسی خوانندگان | طاقچه
تصویر جلد کتاب قول

نظرات کاربران درباره کتاب قول

انتشارات:نشر ماهی
امتیاز:
۴.۳از ۳۷ رأی
۴٫۳
(۳۷)
pockethead
یک رمان پلیسی بی نظیر از یک نمایشنامه نویس فوق العاده که آدم رو به یاد در انتظار گودوی بکت می اندازه
Sharareh Haghgooei
داستانی جنایی و کارآگاهی از تلاش نامتعارف بازرسی در جستجوی قاتل یک دختر بچه به دلیل قولی که به مادر کودک داده است. روایتی از یک جنایت ، در میان پرونده های حل نشده جنایی بیشمار. در این داستان با یک شرلوک هلمز تیزبین که سرنخها را زنجیره وار بررسی و معما را حل می کند، سر و کار نداریم . پس کتاب از بسیاری جهات متفاوت با داستانهای موجود در این زمینه است ، و البته عالی و سرگرم کننده هم هست.
farnoosh
فوق العاده بود‌. دو روزه خوندمش. ترجمه خوبی بود‌. ممنون از طاقچه🍀🍀🍀
hamed ghasemi
یک کتاب جنایی خوب ، ترجمه روان و عالی ،،ممنونم
مسعود
بی‌نقص
مسدود
سلام علی‌آقا، ممنون از پیشنهادتون. مایل‌ام ببینم‌اش اتفاقاً، الآن که هیچ‌جوره دسترسی ندارم :-) احتمالاً از بین دوستام پرس‌وجو کنم و بگیرم ازشون
علی
سلام. به نظر من فیلمش قشنگ‌تر بود. با بازی جک نیکلسون. پیشنهاد می‌کنم حتما ببینید.
آپاراتی
داستان پلیسی هست کمی اوایل سخت پیش میره اما کم حجمه و جالب. من کلا نوشته ها این نویسنده رو دوست دارم راحت مینویسه و توضیحاتش خیلی دقیقه و پایان بندی های شوکه کننده
بید مجنون
ماجرای جالبی داره اما شخصیت پردازیش کم موضوعشم خیلی پیچیده نیست
Farhadmarch
اخرشش گفتمم اهه چی بود ولی بیست صفحه اخر اوکی شد:)))
خولین
کتاب معمولی بود
Erfan_Sa05
رئیس پلیس سابق خطاب به نویسنده: ((شماها دنیایی را می‌سازید بشود بر آن پیروز شد. شاید این دنیا کامل باشد، امکان دارد، اما یک دروغ است. اگر می‌خواهید پیش بروید، بروید سراغ اصل چیزها، سراغ واقعیت، یعنی کاری کنید که در خور مَردهاست، پس دست از سر کمال‌گرایی بردارید، و اِلا درجا می‌زنید...)) ✳از اون داستانایی بود که به قول معروف بعد از تموم شدنش، تازه در ذهن مخاطب شروع میشه. داستانی منطقی ولی نزدیک به واقعیت و حتی ناکامل. من که از همین واقعی و ناکامل بودنش خوشم اومد. به نظرم داستانی که در حد کمال باشه نمیتونه بعد از پایان، در ذهن مخاطب آغازی چنین عمیق داشته باشه. پازلی که چند قطعه‌ی آخرش رو گم کرده باشید و یا جای درستش رو بلد نباشید بیشتر توی ذهنتون تاثیر میزاره تا پازلی که خیلی راحت و بدون دردسر کاملش کرده باشید. حتی ممکنه بارها و بارها برگردید برای کشف جای قطعه‌ها، و همینه که تاثیر پازل و معمایی که کامل نشده رو بیشتر میکنه. ✳ تا آخر کتاب داشتم دنبال قهرمان و حتی دنبال اهریمن می‌گشتم، دنبال خوب و بد داستان. ولی انگار نه قهرمانی بود و نه اهریمنی. فقط آدم‌های معمولی بودن با رفتارهای خوب و بد که درون هیچکس ثبات نداشت، در رفتار هرکس گاهی خوبی ظهور می‌کرد و گاهی بدی. داستان این کتاب عینِ زندگیِ واقعی، خاکستری رنگه، نه مطلقا سیاه و نه مطلقا سفید. بدی و خوبی، اندوه و اشتیاق، عدالت و بی‌انصافی و... باهم وجود دارن نه جدا از هم. بدبختی ما از جایی شروع میشه که سعی می‌کنیم بین سیاه و سفید یکی رو انتخاب کنیم و بخش خاکستری رو نپذیریم. مثل "ماتئی" که بخاطر قولش مطلقاً عدالت رو انتخاب کرد. ➖ نکته منفی‌ای که مثل بقیه‌‌ی دوستان به چشمم اومد این بود که بعضی جاهای کتاب، راوی داستان(رئیس سابق پلیس) اضافه گویی‌ میکرد، مخصوصا آخر داستان موقع گفتگوی رئیس پلیس و پیرزن اضافه گویی به اوج خودش رسید. ولی خب اگه این اضافه‌گویی‌ها رو بزاریم پای واقع نگری داستان به نظرم زیادم ویژگی منفی‌ای به حساب نیاد. پ.ن: ۱. من نسخه چاپی کتاب رو خوندم ولی الان نسخه صوتی‌ای که توی طاقچه موجود بود رو بررسی کردم و پشیمون شدم که چرا نسخه‌ی صوتی رو گوش ندادم از بس که خوب بود. شما اگه میتونید صوتی رو گوش بدید. ۲. به نظرم بعد از اتمام کتاب، فصل۲ رو که رئیس پلیس، نویسنده رو پند و اندرز میده دوباره بخونید. چون با پایان داستان از تجربه‌ی رئیس پلیس آگاهید و اینجوری تاثیر جملاتش که خیلی واسه زندگی مفیده، بیشتر میشه. ۳. سال ۲۰۰۱ فیلم The Pledge بر اساس همین داستان ساخته شد که دیدنش خالی از لطف نیست.
Rain
پرکشش، روان، ضد کلیشه. فقط اینکه فصل پایانی کتاب (جایی که رییس پلیس به ملاقات پیرزن رفت) حقیقتِ ماجرا زود لو میره. که البته با توجه به روند کلی داستان، خیلی به چشم نمیاد.
کاربر 8480375
داستانش جالب بود
ReyhanehB
داستان کتاب درباره پلیسی وظیفه شناس به نام ماتئی که درگیر پرونده قتل یک دختر بچه میشه و به والدینش قول میده تا قاتل رو پیدا کنه،اسم کتاب هم به همین علت 'قول' گذاشته شده. من این کتاب رو از دو کتاب دیگر آقای دورنمات یعنی 'قاضی و جلادش' و 'سوءظن' بیشتر دوست داشتم، گرچه به نظرم سوءظن هم فوق العاده بود.داستان پلیسی و کوتاهه ولی برای من خوندش جذاب بود ، با داستان همراه میشید و زود تمومش میکنید، کشش داره ، من توی دوتا نصف روز خوندمش ، شاید حتی براتون قابل حدس باشه ولی خوندنش خالی از لطف نیست. من نسخه چاپی رو خوندم.
کاربر ۱۴۲۰۶۰۹
در مورد جنایاتی که هیچ مدرکی نیست ومجریان قانون مجبور میشن احتمالاتو درنظر بگیرن خیلی زیبا تحلیل شده بود،اینکه واقعیت یه چیزه و داستانهای پلیسی که آخرش جنایتکار دستگیر میشه وبه عقوبت میرسه یه چیز دیگه،به مشکلات ماموران قانون پرداخته که چطور درگیر مسائل حل نشده میشن وگاهی زندگیشون تحت تاثیر قرار میگیره، زیبا ترجمه شده،نویسنده مثل کتابهای قبلی که ازش خوندم نثر روان وساده ای داره که خسته نمیشین
ب.ش
من نسخه کاغذی کتاب رو خوندم با ترجمه ی آقای فولادوند. خیلی خوشم اومد و وقتی شروع کردم دیگه نتونستم بذارم زمین و یه روزه خوندمش. ترجمه ی آقای حسینی زاد هم میگن ترجمه ی خوبیه، خصوصا که ایشون از زبان آلمانی ترجمه کرده اثر رو که زبان اصلی کتاب بوده.
mojtaba
خوب بود اما آنچنان که باید شخصیت‌پردازی قوی نداشت و به همین دلیل برای برخی مسائل، دلیلی منطقی ارائه نشده بود.
AS4438
یکی از سه گانه دورنمات، سو'ظن ازاین بهتربود، بعلت پایان نامفهوم ونتیجه گیری نامناسب خیلی جالب نبود، من دوست نداشتم.
Hadi
حرف نداره واقعا نخونین زندگیتونو باختین.
متین
آدم ها اگر قرار بود به حرف کوته فکری مثل شما بیان این کتابو بخونن همون بهتر که نخونن. شما همین حالا با خوندن این کتاب هم زندگیتو باختی
zeynab
لطفا در طاقچه بی نهایت قرارش بدین
کافه کتاب
کتاب رو فقط به خاطر کم حجم بودنش دوسا داشتم وگرنه نه هیجان داشت نه ماجرای پیچیده ای
maryhzd
مثل هر داستان پلیسی و هیجان انگیزی، یک نفس تا آخر خواندم ولی به خاطر ترجمه نامناسب، از متن و هنر نویسنده نتونستم لذت ببرم چون تا می خواستم جملات مهم و توصیف ها را دوباره بخوانم، غلط های ویرایشی و ترجمه ازاردهنده می شد و تو ذوق می زد.

حجم

۱۳۳٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۶

تعداد صفحه‌ها

۱۸۹ صفحه

حجم

۱۳۳٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۶

تعداد صفحه‌ها

۱۸۹ صفحه

قیمت:
۴۰,۰۰۰
۱۶,۰۰۰
۶۰%
تومان