
نظرات کاربران درباره کتاب جسارت امید
۲٫۸
(۱۶)
آرش
پیش گفتارش رو دوست داشتم و در آینده کتابش رو خواهم خوند فقط اون قسمت که در معرفی جهان بینی خودش میگه " به تکامل (داروینی) اعتقاد دارم" از نظر من عجیب غریب میاد. درواقع همین جملات اشتباه هستند که باعث میشوند مخالفان فرگشت اون رو به چشم یه جور مذهب و ایدئولوژی ببینند. اشتباه نیست ولی عجیب غریب هست مثل اینکه من در توضیح دیدگاه های خودم بگم... من به جاذبه اعتقاد دارم! خب در عین درست بودن اعتقادم اما جاذبه رو معمولا با اعتقاد نمیسنجند. و در انتها بگم که بله فرگشت دقیقا به اندازه جاذبه اثبات شده است و داروین سالها مدرک و سند جمع آوری کرد منتها اگه کسی حوصله داشته باشه و در موردش مطالعه کنه و البته تفکر.
خوابگزار
اتفاقا اوباما درست گفته و دقیق.چون طبق اظهارت دکتر سید حسین نصر ، در حال حاضر فرگشت بیشتر جنبه ایدئولوژیکی پیدا کرده تا علمی.مضافا بر اینکه هر پژوهش علمی و زیستی که با تکامل همخوانی نداشته باشه رد میشه.حتی در خود انگلستان که خاستگاه این فکر هست هم نظرسنجی هایی از مردم کرده بودند و درصد قابل توجهی از آنها اصلا اعتقادی به فرگشت نداشتند.خب اینا نشون میدن که موضوع جنبه فکری و احساسی پیدا کرده.اگه این تفکر واقعا از اتقان علمی بالایی برخوردار بوده چرا حتی در خود اروپا هم مخالف داره برخلاف قانون جاذبه.(البته باید بگم این نظریه هم مثل محتوای مورد بحثش در حال تکامله)
اما در مورد داروین باید بگویم که فرگشت کنونی خیلی تکامل یافته تر از گفته های داروینه چراکه برخی از مطالب داروین هم کاملا نقض شده و فرگشت به یک چیز متفاوت تری مبدل شده . از این نظر مقایسه فرگشت با قانون جاذبه و اینکه دقیقا به اندازه جاذبه اثبات شده باشه درست نیست چون در مورد فرگشت ما فقط با شواهد سر و کار داریم و از یک نظر هم باید بگویم که این نظریه اصلا قابل اثبات نیست.هرچند خود بشخصه میگویم که فرگشت درباره مبدا حیات تفسیری ارائه نمیده و کاری به اون نداره و از این رهگذر حتی میتونیم فرگشت را جزئی از فرآیند و چرخه خلقت هم قلمداد کنیم.
حجم
۴۳۳٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۸
تعداد صفحهها
۴۷۹ صفحه
حجم
۴۳۳٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۸
تعداد صفحهها
۴۷۹ صفحه
قیمت:
۱۹۳,۰۰۰
تومان