نظرات درباره کتاب فکرهای خصوصی و نقد و بررسی خوانندگان | طاقچه
تصویر جلد کتاب فکرهای خصوصی

نظرات کاربران درباره کتاب فکرهای خصوصی

امتیاز
۴.۶از ۱۱ رأی
۴٫۶
(۱۱)
کاربر 10424816
آخ‌اخ چه کتاب درجه یکی ❤️ خوندنش چسبید… خواندنی، جذاب و پرکشش 🤞
کاربر طاقچه
روایت‌هایی به غایت زیبا و پر از غم و شادی و واقعیت از زندگی‌ روزمره آدم‌های همین جامعه. من از نویسنده ایرانی انتظار این را ندارم که قلمی این قدر روان داشته باشد و بدون بازی با کلمات و تلاش برای روشنفکرنمایی پیامش را برساند و یاسمن خلیلی‌فرد در این حیطه کاملاً موفق عمل کرده است. کلیه‌ی داستانها خیلی جذاب و حرفه‌ای به تصویر کشیده شده بودند.
کاربر 4691014
عالی بود
کاربر 22058089
بسیار زیبا و درخشان. داستانهایی از جنس زندگی
مثل آب برای شکلات
تحسین برانگیز ✔️ یک مجموعه داستان بسیار متفاوت و جسورانه. توی این کتاب برای هر سلیقه‌ای یک داستان وجود داره و پر از غافلگیریه. از مطالعه این کتاب با قلم نویسنده خوش فکر و جوان خانم خلیلی فرد واقعا لذت بردم و تا چند روز به داستان‌ها فکر می‌کردم.
آهو
کتابی زیبا و خواندنی💓💓 من از این نویسنده کتاب «انگار خودم نیستم» را خواندم و کیف کردم … و بعد بسراغ این کتاب آمدم عالی بود
کاربر 11780746
داستان‌های خوبی بودند. داستان‌های اول و دوم خیلی تاثیرگذار بودند و یکی از داستان‌ها هم گمانم ادای دینی بود به زنده‌یاد عباس کیارستمی.
کاربر 4870287
مثل هر مجموعه داستانی این کتاب نیز داستان‌هایی در سطوح مختلف به لحاظ کیفی داشت. اما فضای کلی کتاب و داستان‌ها دل‌نشین بودند. من از بین داستان‌ها «فکرهای خصوصی»، «چمدان» و «دور از او» را خیلی پسندیدم. کتابی ارزشمند. و البته قیمت بسیار بسیار مناسب.
Mahmoud
بسیار داستانهای روان و جذابی است با اجرای بی نظیر سرکارخانم بهناز بستان دوست
کاربر 3685046
داستان‌های کوتاهی زیبا، روان و قابل تامل

حجم

۱۰۷٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۲۸ صفحه

حجم

۱۰۷٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۲۸ صفحه

قیمت:
۹۳,۰۰۰
تومان