
نظرات کاربران درباره کتاب نسل مضطرب
۴٫۲
(۳۹)
کاربر 9101990
عالی
Ehsan Pakniyat
هایت از مطرح ترین روانشناسان اجتماعی آمریکاست که پیش زمینه مطالعاتی فلسفی و عصب شناختی هم داره . از کتاب های فرضیه خوشبختی و ذهن درستکارش خیلی چیز ها یاد گرفتم . این کتاب اما به مشکل به خصوص و نو ظهور اثر مخرب فضای مجازی روی نسل جدید میپردازه . خصوصا به نفع این دیدگاه استدلال می کنه که بازخورد مداومی که نوجوان ها از فضای مجازی در مورد ارزششون دریافت میکنن باعث شکنندگی روحی و هزار جور روان نژندی مختلف میشه .
مهندس🌜
همه کتاب های جاناتان هایت خوبه
Ashkan RAVE
حوصله نظر توشتن ندلرم ولی گول اسم و عکس کتاب نخورین که اگر کتابخون باشین میفهمین که چیز خاصی واسه گفتن نداشت و بیشتر برای مدرو نادرهای بی سواد از دنیا نوسته سده که یکم رو فرزندشون نظارت داشته باشن ولی مشکل اصلی باز هم کش دادن زیاده موضوع و حرفای کلیشه ای و غیرلازنه که خیلی ها بدون خوندن هم میدونن. من کتاب رو نصفه رها نمیکنم ولی این واقفا حیفه چند روز بخاطرش کتابای دیگه رو نخونم.
ایران آزاد
هر وقت دیدید کسی به جای تبلیغ فرهنگسازی، از جمع کردن، توقف، ممنوعیت و... صحبت کرد به سرعت از او دور شوید. او تفکرات یک دیکتاتور را دارد.
مهرگان گودرزی
دیکتاتور به خودی خود معنی منفی و بار ترسناکی نداره، تنها وزن سنگینی داره. دیکتاتوری از گزینههای خیلی مسائل از دیرباز بوده. متاسفانه کلمات یا معناهای منفی و ترسناک گرفتن و یا کلن بوجود آمدن آنها که باز از خود انسان آمده دگرگونی های مختلف رو تاب نیاورده و معنای خطر و فرار از آنها متبادر می شه و حتی واژه هایی گاه خوش معنا به ذهن ترسناک و دیگر گون میان. ✍🏻✍🏻😢😐
کودکی بسیار دوران حساسی هست. تقریبن تولد تا مرگ دوره به دوره انسان تحولاتی بیش از حد توان هضم رو طی میکنه (که تولد تا 20 سالگی بیش از همه دوران متلاطمه).
من به دلیل همین نادانی های ناخواسته و والدین که اکثرن نادانسته ضربه های جبران ناپذیری به کودک میزنند هرگز جرات به فکر مادر شدن هم آزارم داده و بعد هم که مدرسه و جامعه آدم رو طوری خورد و و همراه و له میکنه که هیچکس توان تامین امنیت جسمی و روانی فرد رو نداره و رها کردن کودک و نوجوان برای این که کلمه دیکتاتور عوض شده خود ظلمی بیش از نهی کردن و دور کردن از خطرات ناشی از اتفاقات و تغییرات فراتر از خانواده و جامعه و شهر و... نیست؟
کودک رو منع نکنی دست و پا روی آتش و تیغ و... نمیزاره؟ یا بزاره مهم نباشه که از بین بره؟
روان که نازک تر و سخت تر از آسیبهای جسمی و نادیدنی تر هست و چند برابر می باید توجه و دقت کرد تا رشد کنه.
شاید هم من به دلیل علاقه بسیار به کودکان و حیوانات بسیار حساس و محتاطم.
حتمن که تجربه های شخصی و دردناکی که خودم و اطرافم دیدم تاثیر گذار هستند.
با تمام این موارد پدر و مادر و اقوام نزدیکم در کودکی بسیار سعی بر محبت و عشق و محیطی با هنر و ادب و موسیقی و... فراهم کردند اما همه چیز رو نمیشه پیش بینی کرد.
پیش گیری از نطر من برای خانواده خودم همراه با بیش از کمی دیکتاتوری شاید میتونست من و بچه های فامیل رو با روانی آسوده تر و ترسی کمتر از داشتن فرزند و گاه خود ازدواج و در چارچوبی کمی عادی تر به نوجوانی برسونه.
و برعکس آن در مدرسه واجتماع شاید کمی از این بیاعتمادی شدید به قوانین و اساسنامه ها وحرف ها و... می کاست.
اما فکر میکنم یک چیز کمی روشن تر هست، آیاعلم در دسترس تر و قابل امتحان و آزمون پذیرتر از قبل نیست؟
کاربر 162100
در برابر هر آسیبی یک سری درمان ها هست و یکسری پیشگیری ها.پیشگیری یکیش فرهنگ سازی هست.وگاهی برای درمان باید عضوی را قطع کرد
کاربر 1984759
به شما مقداری مطالعه در حوزه کودکان رو پیشنهاد میکنم تا از اثرات دهشتناک گوشی های هوشمند بر خلاقیت و عملکرد مغز کودکان آگاه بشید کودک 5،6 یا حتی نوجوان 11 ساله یک شخص بالغ نیست که رهاسازی بشه تا تصمیم مستقل بگیره پس به عنوان جامعه و والدین باید برای اونها باید ها و نباید ها تعریف بشه و گاهی هم از چیزهای مضر منع بشن شما به کودکتان نمیتوانید اجازه دهید سیگار بکشد به این دلیل که محدودیت از علائم دیکتاتوریست
حجم
۱٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۴۶۰ صفحه
حجم
۱٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۴۶۰ صفحه
قیمت:
۹۹,۰۰۰
۲۹,۷۰۰۷۰%
تومان