
کتاب ایام سبزوار
معرفی کتاب ایام سبزوار
ایام سبزوار؛ روایتهای خاطرهانگیز مردمی از دهه اول انقلاب اسلامی در سبزوار شمارهای از کتابمجله فرهنگی- تاریخی «ایام»؛ ویژه ایام انقلاب اسلامی در سبزوار است که تحقیق آن برعهده اسماعیل هاشمآبادی و محمد اصغرزاده بوده و تدوین آن توسط محمود شمآبادی، محمد کیخسروی و ابوالفضل رضایی صورت گرفته است.
درباره کتاب ایام سبزوار؛ روایتهای خاطرهانگیز مردمی از دهه اول انقلاب اسلامی در سبزوار
این اثر تلاشی است برای ثبت روزهای خدا در شهرهای ایران، مرکززدایی از حوداث و رخدادهای انسانساز، حراست از هویت تاریخی و انقلابی آحاد مردم و همچنین امیدآفرینی و انگیزهبخشی؛ چرا که «ایام الله»؛ نعمتهای خداوند و ذکر نعمت، امیدآفرین و انگیزهبخش است.
همچنین در معرفی این کتاب-مجله که در پشت جلد آن آمده است، میخوانیم: «در این مجلد تلاش کردهایم جریان اسلام ناب در دهه شصت سبزوار را بررسی کرده و گوشهای از مجاهدتهایی را که مردم در تثبیت نظام جمهوری اسلامی داشتهاند، به روی کاغذ بیاوریم. انقلاب باتحول روحی و فکری مردم به وقوع پیوست و مردم برای حفظ و تداوم آرمانهای انقلاب اسلامی در قالب فعالیتهای مختلف مردمی پای کار آمدند. سبک زندگی جهادی و مسئولیتپذیری و دغدغهمندی، فعالیتهای جمعی، تقوای دینی و سیاسی و پایبندی به مبانی و ارزشهای اسلام و انقلاب از مؤلفههای انسان انقلاب اسلامی است. این اثر روایت تحول روحی و کنش اجتماعی آن در ساحت انسان انقلاب اسلامی است.
دو هدف کلی برای انتشار این اثر وجود داشته است: هدف اول این کتاب، الگوسازی فعالیتهای مؤثر و موفق فرهنگی سبزوار است که قابلیت تعمیم به کل کشور را دارد. این مجموعه از تجربیات موفق دهه شصت برای برون رفت از مشکلات و معضلات فرهنگی جامعه، بحرانها و کمبودهای امروزی مصداق و شاهد مثال آورده است. هدف دوم معرفی افراد انقلابی، اماکن تأثیرگذار انقلابی، جریانهای سیاسی و فرهنگی سبزوار برای استفاده از ظرفیتها و تجربیات موفق آنها است. از مهمترین مزیتهای اثرحاضر میتوان به بومی و محلی بودن آن اشاره کرد. انسانهای شاخص انقلاب اسلامی که در حوزههای مختلف فعالیت میکردند در لابهلای صفحات معرفی میشوند. شناسایی این افراد یا کانونهای هدف در مسائل فرهنگی همان شناسایی ظرفیتها است.»
خواندن کتاب ایام سبزوار؛ روایتهای خاطرهانگیز مردمی از دهه اول انقلاب اسلامی در سبزوار را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به تاریخ معاصر و تاریخ انقلاب اسلامی مخاطبان این کتاباند.
حجم
۰
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۳۸۴ صفحه
حجم
۰
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۳۸۴ صفحه