کتاب پیرزنی که پیرزن نبود!
بازنوشتهای از افسانه شنل قرمزی برای نوجوانان
معرفی کتاب پیرزنی که پیرزن نبود!
کتاب پیرزنی که پیرزن نبود! بازنوشتهای از افسانه شنل قرمزی برای نوجوانان، اثر جمعی از نویسندگان است که در انتشارت آوند اندیشه منتشر شده است.
همه ما داستان شنل قرمزی را شنیدهایم یا خواندهایم. اما این داستان با آن چیزی که خوانده بودید، خیلی فرق دارد. این ماجرا اصلا یک ماجرای دیگر است که توی آن کلی طنز بامزه وجود دارد و اتفاقهای آن هم حسابی غافلگیرتان میکند. طوری که با خودتان فکر میکنید اصلا این همان داستان است؟ خب برای اینکه جواب را بگیرید باید این کتاب را ته بخوانید.
کتاب پیرزنی که پیرزن نبود! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب پیرزنی که پیرزن نبود! داستان جذابی برای تمام کودکان است. اگر با گروه سنی کودک و نوجوان کار میکنید، میتوانید این کتاب را با آنها بخوانید و درباره مفاهیم مختلفی که در آن مطرح میشود، باهم گفتگو کنید.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب پیرزنی که پیرزن نبود! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | پیرزنی که پیرزن نبود! |
| عنوان دیگر | بازنوشتهای از افسانه شنل قرمزی برای نوجوانان |
| موضوع | داستان کودک و نوجوانان |
| نویسنده | هومان فتحی لقمان، آریان پردیس، امیررضا جعفری، حامد روزافزای، آرین رییسی، امیرعلی زارع، امیرمحمد زارعی، محمدسعید عباسی مقدم، امیرسینا عربیون، ایلیا علیپوریان، آرتین غنیزاده، امیرعلی فرخنژاد |
| ویراستار | علی فتحی لقمان |
| انتشارات | انتشارات آوند اندیشه |