کتاب طبابت و معالجات
خواندن نظراتمعرفی کتاب طبابت و معالجات
«طبابت و معالجات» یکی از ابواب کتاب حلیهالمتقین نوشته علامه محمدباقر مجلسی پیرامون سلامتی و درمان بیماریها است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«در احادیث بسیار وارد شده است که ما مداوا نمیکنیم تب را مگر به ریختن آب سرد بر بدن و خوردن سیب. از حضرت صادق (علیهالسّلام) منقول است که تب از بوی جهنّم است، فرو نشانید حرارت آن را به آب سرد. در حدیث دیگر فرمود که برای دفع تب هیچ چیز نافعتر از دعا و آب سرد نیست. از مفضل منقول است که به خدمت آن حضرت رفت در ایّام تابستان و آن حضرت تب داشتند، دید که طبقی گذاشته است پر از سیب سبز، عرض نمودم که مردم سیب را برای تب خوب نمیدانند، فرمود که این تب را برطرف میکند، حرارت را فرو مینشاند. در حدیث دیگر فرمود که مقدار ده درهم قند به آب سرد ناشتا خوردن برای دفع تب نافع است.
از حضرت امام رضا (علیهالسّلام) منقول است که روزی رسول خدا (صلّیالله علیه و آله) به نزد حضرت علی (علیهالسّلام) آمدند. آن حضرت تب داشتند، فرمود که سنجد تناول فرمایند. از حضرت امام موسی (علیهالسّلام) منقول است که خاریدن بدن و غلبه خواب و دوار در سر و ثبورها و دملها علامت زیادتی خون است. از حضرت علی (علیهالسّلام) منقول است که بشکنید گرمی تب را به بنفشه و آب سرد و در تابستان بر بدن صاحب تب، آب سرد بریزید و فرمود که یاد ما اهل بیت نمودن شفاست از تب و جمیع دردها و وساوس شیطان و فرمود که بخورید آب باران که بدن شما را پاک میکند، دردها را دفع میکند.»
برونکو و دوستان، ماموریت من
شرایط اعتبار علم اجمالی در مورد معاملهبهنام اسدی
رابطه لحن و محتوا در دیوان غزلیات شمسفاطمه فرمانی
دوستداران کتابامیلی هنری
پارادوکسانسیه آزادی
Exclusive Merits of Imam Ali (AS) as Mentioned in Khasais Amir al-Muminin Ali ibn Abi Talib (2)احمدبن شعیب نسایی
پرسش و پاسخ زناشوییجواد شادی
مجموعه اشعارعلی صائمیان
الشمس و القمر بحسبانعلی صائمیان طالقانی
مجموعه اشعار و دل نوشته هاعلی صائمیان
دیوان اشعار صائمعلی صائمیان
آئین نگارش فیلمنوشتحمیدرضا اکبری (ژرفبین)
رویای استانبولمریم خانی
هشت فیلمنامه فیلم کوتاهحمیدرضا اکبری