کتاب حدود حوالی
خواندن نظراتمعرفی کتاب حدود حوالی
مصطفی طباطبایی( -۱۳۶۲)، نویسنده است.
در بخشی از این مجموعه داستان کوتاه میخوانیم:
«این اولین تصویری است که به ذهنم میآید تا بتوانم با کمک آن روایت ماجرایی که در چند روز گذشته برایم اتفاق افتاده است را شروع کنم. شاید مجبور شوم چند ساعتی در این شبِ سردِ زمستانی، در هوای زیرِ صفر، بیرون از خوابگاهم بمانم. با خودم گفتم برای آنکه هم حوصلهام سر نرود و هم مانع از به خواب رفتنم بشوم این روایت را در پیش بگیرم، تا از سرما یخ نزنم و برای کاری که باید درست انجامش دهم آماده باشم. که اگر اینطور نشود ممکن است جان عدهای به خطر بیفتد.
تصویرِ درونِ ذهن من مربوط میشود به چند روزِ پیش. بر روی تپهای که درست بالای سرِ محل استقرار کمپ و کارگاه و مشرف به آنهاست. میخواهم از مکانی شروع کنم که کلنگ اجراییِ پروژه زده شده و خاطرات چهار سالهی من در این پروژه از آنجا کلید خورده.
آن بالا روی لبهی سرد و سخت بتنی حس کودکی را داشتم که برای اولین بار وارد فضایی غریب و رویایی شده باشد. اما حسِ حیرت و شگفتزدگی، کمکم جای خودش را با احساس تنهاییِ ملال انگیز و حزن آلودِ عمومیِ من عوض میکرد.»
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
خیلی زیبا و عالی نوشته شده آفرین به این قلم توانا و داستان پردازی زیبا لذت بردم با قدرت ادامه بده باتشکر
کتابتون عالیه. خیلی قشنگ نوشتید. با اینکه اولین کتابتونه ولی فوق العاده عالیه. من ی راهنمایی ازتون میخواستم. من از بچگی داستان مینویسم. خیلی روش کار کردم.سه چهار تا کتاب هم نوشتم اما هیچ کدومو چاپ نکردم. چون بهشون به
واژه سازی و قلم نریسنده فوق العاده ست