معرفی و دانلود کتاب فرار از نیرنگ (دوزبانه) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب فرار از نیرنگ (دوزبانه)

کتاب فرار از نیرنگ (دوزبانه)

نوع کتاببدون نظر
ملک‌تاج طیرانی

معرفی کتاب فرار از نیرنگ (دوزبانه)

ملک‌تاج طیرانی( -۱۳۲۸)، شاعر و مترجم است. در یکی از سروده‌های این مجموعه به نام «یک اژدهای کوچک» که به همراه برگردان(ترجمه) انگلیسی آن منتشر شده است می‌خوانیم: «در بیشه‌زار اژدهای کوچکی یافتم فکر کردم از اعماقِ جنگل آمده است که مرطوب بود و سبز و انعکاس برگ هنوز مانده بود میانِ نی‌نیِ چشمش خوراک دادمش از همه چیز گل‌های کوچَک زرد، فندق و ریشه‌های ستاره‌ها، اما خیره شد به من، گویی که می‌گفت به ‌غذایی نیازمندم که نمی‌توانی تهیه کنی میانِ ذغال‌ها آشیانه ساخت، نه بی‌شباهت به لانه‌های پرنده‌ها اما وسیع‌تر همیشه ساکت بود و از وطن خویش چه دور مانده بود. اگر باور می‌کنی مرا روانه خواهم شد به ‌خانه‌ات تا شریک شوی در شگفتی‌ام اما چه مایل‌ام که به‌جای آن خود روانه شوی تا من شریک شوم در شگفتی‌ات».

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فرار از نیرنگ (دوزبانه) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابفرار از نیرنگ (دوزبانه)
موضوعشعر معاصر
نویسندهملک‌تاج طیرانی
انتشاراتانتشارات ورجاوند
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۲/۰۳/۰۱
فرمت کتابPDF
شابک۱ـ۴۲ـ۵۷۶۷ـ۶۰۰ـ۹۷۸

نظری برای کتاب ثبت نشده است.