معرفی و دانلود کتاب چشم اندازی به شگفتی های بدن انسان pdf + خلاصه رایگان

کتاب چشم اندازی به شگفتی های بدن انسان

۳.۹ امتیاز(از ۹ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب چشم اندازی به شگفتی های بدن انسان

کتاب چشم اندازی به شگفتی های بدن انسان نوشته کارولین استمپس است که با ترجمه هدیه اصغرپور منتشر شده است. کتاب چشم اندازی به شگفتی های بدن انسان برای کودکان از دنیای عجیب و پیچیده بدن انسان می‌گوید.

درباره کتاب چشم اندازی به شگفتی های بدن انسان

بلند، کوتاه، چاق، لاغر، موطلایی، موسیاه ... با اینکه همه ما دو چشم، یک بینی و دو دست داریم، باز هم خیلی با هم متفاوتیم، به طوری که می‌توانیم افراد مختلف را بدون گیج شدن تشخیص دهیم و بشناسیم. ادم‌ها با زبان‌های مختلف صحبت می‌کنند اما چیزی که مهم است این است که درون بدن انسان‌ها همه یکی شکل است و شبیه به هم ساخته شده است. این کتاب از شگفتی‌های دنیای بدن برای کودکان می‌گوید و با تصاویر کاربردی و جذاب به او آموزش می‌دهد.

خواندن کتاب چشم اندازی به شگفتی های بدن انسان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کودکان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چشم اندازی به شگفتی های بدن انسان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابچشم اندازی به شگفتی های بدن انسان

۱۴۰۲/۰۸/۰۹

من سرچ کردم چشم انسان اما وقتی نمونه رو مطالعه کردم چیزی راجبعش ننوشته بود

سینا احتشام پور
۱۴۰۲/۰۶/۱۱

سلام این کتاب برای کسانی که از کلاس ششم به پایین هستند و اطلاعات کمی نسبت به بدن انسان دارند مناسب است و برای شروع کتاب خوانی عالی است.