معرفی و دانلود کتاب منوچهری دامغانی pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر تیرگان

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب منوچهری دامغانی

کتاب منوچهری دامغانی نوشته علی رزاقی شانی یکی از کتاب‌های مجموعه مشاهیر ایرانی است که در انتشارات تیرگان به چاپ رسیده است. این اثر نگاهی به زندگی، آثار و فعالیت‌های منوچهری دامغانی، یکی از شاعران معروف ایران دارد.

درباره مجموعه مشاهیر ایرانی

سرزمین ایران، از دیرباز، فرهنگ و تمدنی غنی داشته است. این کشور، مهد پرورش ادبیان، حکما، عرفا، فیلسوفان و دانشمندان بسیاری بوده است. آثار آنان تا به امروز نیز باقی مانده و هم مانند راهنمایی برای شناخت بهتر فرهنگ ایران به ما کمک می‌کند و هم دیدگاه و نگرش کلی نسبت به ایران، نحوه تفکر، آیین‌ها، آداب و رسوم و ... به ما می‌بخشد.

در برخی از کتب درسی، این مشاهیر به اختصار معرفی می‌شوند. اما نیاز به شناخت بهتر و دقیق‌تر جوانان با این شخصیت‌ها همچنان حس می‌شود؛ مجموعه مشاهیر ایرانی که به همت انتشارات تیرگان منتشر شده است، در تلاش است تا مخاطبان جوان خود را با چهره‌های شاخص ایران زمین آشنا کند.

خواندن مجموعه مشاهیر ایرانی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

جوانان، نوجوانان و تمام کسانی که دوست دارند با چهره‌های شاخص و سرشناس ایران آشنا شوند، مخاطب این مجموعه‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب منوچهری دامغانی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:منوچهری دامغانی
حجم فایل کتاب:۱.۹۶ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۰۰۳۲۴۰۴۰۷
تعداد صفحه‌ها:۱۱۲ صفحه
قیمت کتاب:۲۱۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.