دانلود و خرید کتاب زبان آموزی و شعر فریدون اکبری شلدره

انتشارات:نشر تیرگان
امتیاز:
۳.۷از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب زبان آموزی و شعر

زبان آموزی و شعر اثر فریدون اکبری شلدره و منوچهر علی‌پور است که به تحلیل ساختار و محتوای شعر کودک می پردازد.

درباره کتاب زبان آموزی و شعر

زبان فارسی یکی از بنیادی‌ترین بناهایی است که رخسار پرفروغ و تبارنامه‌ درخشان ایرانیان را بر پیشانی خود دارد. کشور بزرگ ایران اگرچه گستره‌ فرهنگی بسیار بزرگی دارد و در این جغرافیای فرهنگی، گویش‌ها و لهجه‌‌ها و گونه‌‌های زبانی فراوانی را در خود رشد داده است اما فارسی را به عنوان زبان معیار و ملی خویش به کارگرفته است و ازآن آبشخور‌ها و گنجینه‌‌های زبانی و واژگانی گویش‌های وطنی، پیوسته، رشد کرده است.

به همین دلیل، زبان ملی ما، فارسی، بنیان اصلی همبستگی و همنوایی مردمِ این کشور است. این کتاب با موضوع «‌‌زبان‌آموزی و شعر» در دو بخش، سامان یافته است .

بخش نخست به مسأله‌ زبان و جهان خیال‌خیز کودکان و اصول و مبانی رشد و مراحل آموزش و یادگیری اختصاص یافته است. این قسمت، با بهره‌گیری از منابع گوناگون از منظر روان‌شناسی و شناخت فرایند‌های ذهنی به شرح یادگیری کودک و ‌‌زبان‌آموزی پرداخته و درپی تبیین مهارت‌های زبانی، موضوع خوانش و سواد خوانداری و نقش شعر در آموزش و یادگیری و پیوند آن با پهنه‌ ‌‌زبان‌آموزی بررسی شده است.

بخش دوم کتاب، کالبدشکافی و بازشناسی ساختار و محتوای نمونه‌‌های خوب شعر کودک است. در این بخش، کار بر هنجاری استوار است و همه‌ی نمونه‌‌های شعری برپایه‌ی همان هنجار و ساختار تحلیل شده‌اند. پیشی و پسی و چینش شعر‌های این بخش برپایه‌ی نظم و سازمانده‌ی کتاب درسی (فارسی پایه‌ی اول دبستان وزارت آموزش و پرورش) استوار است .

به سبب اینکه، شعر یکی از ناب‌ترین ساخت‌های زبانی است و از چند عنصر احساس، عاطفه، آهنگ و خیال، بهره می‌گیرد؛ با دنیای روحی و روانی و جهان نرم و پرّان زبان کودک، پیوستگی کاملی دارد. از این‌رو، نویسندگان بر این باورند که شعر در ‌زبان‌آموزی و زبان‌گشایی کودکان، بسیار تأثیرگذار است .

خواندن کتاب شعر و زبان‌آموزی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این اثر، چون نگاهی تازه به شعر دارد و شعر را از دید زبان‌آموزی، سنجیده است هم برای شاعران و نویسندگان کودک‌نویس و هم برای پژوهندگان پهنه‌ ‌زبان‌آموزی و نیز استادان و دانشجویان قلمرو آموزش زبان، سخنی دارد و آنان را به تفکر فرامی‌خواند.

رویه ها و سیاست های نفتی ایران
خواجه‌نصیرالدین طوسی
لولا المطر
رضا حیدری ابهری
فناوری و نوآوری ۲۰۲۳ - آنکتاد
کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل (آنکتاد)
Easy Texts for Translation
ندا فاتحی راد
قطاری به ناممکن آباد
پی. جی. بل
مدیریت داده‌ها و امنیت اطلاعات در کسب و کارها (جلد دوم)
افرم توربان
افزایش مهارت های شغلی
سیدسعید قره یالی
انسان برتر
رضا رنجبر
معنای زندگی از منظر متفکران مسلمان
سهیلا قلی‌پور شهرکی
کسب و کار و جامعه (جلد دوم)
آرچی بی کرول
گنجشک و بند رخت