معرفی و دانلود کتاب ترجمه متون نظم و نثر المجانی الحدیثه (جلد دوم) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب ترجمه متون نظم و نثر المجانی الحدیثه (جلد دوم)

کتاب ترجمه متون نظم و نثر المجانی الحدیثه (جلد دوم)

همراه با شرح برخی نکته‌های لغوی، بلاغی و صرفی و نحوی

۳.۸ امتیاز(از ۸ رأی)

معرفی کتاب ترجمه متون نظم و نثر المجانی الحدیثه (جلد دوم)

کتاب ترجمه متون نظم و نثر المجانی الحدیثه (جلد دوم) اثر سیدمحمد موسوی بفرویی یکی از کتاب‌های تخصصی انتشارات دانشگاه سمنان برای دانشجویان رشته ادبیات عربی است.

انتشارات دانشگاه سمنان با بهره گیری از بیش از ۳۵۰ هیات علمی دانشکده‌ها و گروه‌های آموزشی مختلف خود مفتخر به تالیف و ترجمه بیش از ۱۰۰۰۰۰ صفحه محتوای آموزشی در بیش از ۳۰۰ عنوان کتاب چاپی بوده و در تولید و توسعه هرچه بیشتر علوم و فنون نوین در ایران عزیز تلاش می‌نماید.

بیش از ۵ عنوان از کتاب‌های اساتید هیات علمی این دانشگاه به چاپ سوم رسیده و بیش از ۳۰ عنوان نیز چاپ دوم خود را پشت سر گذاشته‌اند و به عنوان مراجع علمی و آموزشی در دانشگاه‌های کشور مورد استفاده علم آموزان قرار گرفته‌اند.

این انتشارات در راستای ترویج علم و فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی موفق به چاپ بیش از ۲۰ عنوان کتاب در زبان‌های عربی، انگلیسی و فرانسوی شده و تلاش‌ها در راستای صادرات علمی همچنان ادامه داشته و خواهد داشت.

کتاب‌های انتشارات دانشگاه سمنان همگی ویژگی‌های برجسته‌ای همچون تالیف و ترجمه توسط کادر علمی مجرب و بنام، همکاری با مولفین و مترجمین غیر دانشگاهی،بهره‌گیری از تکنولوژی‌های روز دنیا در صنعت چاپ و رعایت اصول و استانداردهای نگارشی و ادبی هستند.

خواندن کتاب ترجمه متون نظم و نثر المجانی الحدیثه (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

تمامی دانشجویان رشته مدیریت و پژوهشگران رشته ادبیات عربی مخاطبان این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ترجمه متون نظم و نثر المجانی الحدیثه (جلد دوم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابترجمه متون نظم و نثر المجانی الحدیثه (جلد دوم)
عنوان دیگرهمراه با شرح برخی نکته‌های لغوی، بلاغی و صرفی و نحوی

۱۴۰۲/۰۱/۰۷

عالی بود ولی یه کمی گرون بود

alikazama80
۱۴۰۰/۱۲/۱۵

ترجمه الخطاباء رو هم داشت خیلی عالی بود.

۱۴۰۲/۰۱/۳۰

توضیح جامع و کامل

ترجمه اشعار المجانی الحدیثه (جلد سوم)
سیدمحمد موسوی بفرویی
ترجمه کامل المجانی الحدیثه (جلد چهارم)
شرح قصیده بانت سعاد و تحلیلها الصرفی و البلاغی
سیدمحمد موسوی بفرویی
ترجمه اشعار المجانی الحدیثه (جلد اول)
شرح و تحلیل قصیده لامیه العرب
بررسی، شرح و تحلیل قصیده‌ی فرزدق