معرفی و دانلود کتاب کونگ فوی سلامت و ذن pdf + خلاصه رایگان

۳.۷ امتیاز(از ۱۱ رأی)
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب کونگ فوی سلامت و ذن

کتاب کونگ فوی سلامت و ذن اثری از داریوش قاسمیان دستجردی است و به رابطه ورزش کونگ فو، سلامت ذهن و جسم و همچنین انجام تمرین‌های مدیتیشن و مراقبه می‌پردازد.

واژه کونگ ‌فو از دو بخش «کونگ» یا «گونگ» به معنای کار، فعالیت، شایستگی یا دستاورد و «فو» تشکیل می‌شود. «فو» در زبان چینی هم به معنای انسان است و هم پسوندی است که معانی بسیاری را در برمی‌گیرد. کونگ فو اصطلاحی است که اگر آن را به زبان فارسی برگردانیم چنین معنایی می‌دهد: مهارت و ماهر بودن. اما امروزه بیشتر آن را به معنای یک ورزش رزمی می‌گیرند.

کتاب کونگ فوی سلامت و ذن بر اساس روش کونگ فو توآ نوشته شده است. این ورزش و تمرینات به شما آمادگی روحی و جسمی بالایی می‌دهد و به حفظ سلامتی شما کمک می‌کند.

کتاب کونگ فوی سلامت و ذن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن کتاب کونگ فوی سلامت و ذن را به تمام علاقه‌مندان به ورزش‌های رزمی و دوست‌داران سلامت جسمی و ذهنی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب کونگ فوی سلامت و ذن

شکل‌گیری کونگ فوی سلامت و ذن برمی‌گردد به ۴۸ سال تجربه و دانش من در زمینه ورزش... و اینکه با آرامش و استمرار در درازمدت، تأثیر آن را بر سلامتی خود به وضوح دیده‌ام؛ ... تأکید در این سبک، بر ورزش است با تمرکز بر هماهنگی روح و جسم و در نتیجه: سلامت جسمی با حرکات نرمشی و ورزشی این سبک، و سلامت روحی با بهره‌گیری از ذن: رها شدن ذهن... و مدیتیشن: تمرکز و فکر کردن...؛ کل فلسفه، حرکات نرمشی، تکنیک‌ها، طراحی لباس، طراحی سالن، و نظم و ترتیب دقیق در کلاس، همگی در مسیر نظم و تعادل طراحی شده‌اند، و برای همه سنین با هر نوع توانایی جسمی و روحی سازگار هستند...؛ یک کونگ فوکار سلامت و ذن یک انسان سالم و قوی است که به مبارزه فکر نمی‌کند، ولی آمادگی جسمی و روحی بسیار بالایی برای دفاع از خود را دارد...

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کونگ فوی سلامت و ذن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکونگ فوی سلامت و ذن

عالیییییییییی

شهرزاد دژپسند
مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۴/۲۴

این کتاب معرفی خوبی برای کلاس های نویسندست و آدمو راغب میکنه تا توی کلاس ها شرکت کنیم، یه جور مقدمه و معرفی برای کونگ فوی سلامت و ذن

طب الرضا (ع)تصویر جلد کتاب طب الرضا (ع)
رضا فهیمی
کیوکوشین؛ شین - ذن ISKO OSUتصویر جلد کتاب کیوکوشین؛ شین - ذن ISKO OSU
سیدابراهیم حسینی
جیت کان دو تفسیر روش مبارزه بروس لیتصویر جلد کتاب جیت کان دو تفسیر روش مبارزه بروس لی
جان لیتل
بادکش درمانی گرم و خشکتصویر جلد کتاب بادکش درمانی گرم و خشک
مهدی توانگر
سیاه سیاه مورچه سیاهتصویر جلد کتاب سیاه سیاه مورچه سیاه
مریم اسلامی
مگر بدون عشق می شود شعر گفت؟تصویر جلد کتاب صوتی مگر بدون عشق می شود شعر گفت؟
سارا خوشابی
ترجمه تحت اللفظی و روان کتاب Essential Contract law بایسته های حقوق قراردادتصویر جلد کتاب ترجمه تحت اللفظی و روان کتاب Essential Contract law بایسته های حقوق قرارداد
جف موناهان
سیستم های دینامیکی و نظریه آشوبتصویر جلد کتاب سیستم های دینامیکی و نظریه آشوب
بهروز رئیسی
کیوکوشین شین - ذن ساموراییتصویر جلد کتاب کیوکوشین شین - ذن سامورایی
سیدابراهیم حسینی
احوال شخصیه در مذاهب چهارگانه اهل سنتتصویر جلد کتاب احوال شخصیه در مذاهب چهارگانه اهل سنت
اسعد شیخ الاسلامی
منابع انسانی، رضایت مشتری، بازاریابیتصویر جلد کتاب منابع انسانی، رضایت مشتری، بازاریابی
هادی بدرلو
مکانیک خود باشیدتصویر جلد کتاب مکانیک خود باشید
سعید فرامون
علم شفابخش هومیوپاتیتصویر جلد کتاب علم شفابخش هومیوپاتی
جورج ویتولکاس
خزائن الاسرار (علوم غریبه)تصویر جلد کتاب خزائن الاسرار (علوم غریبه)
ایوب صادقی‌نژاد
مجموعه نظریات فقهی شورای نگهبان در پاسخ به استعلامات دیوان عدالت اداری (۱۳۹۲-۱۳۸۳)تصویر جلد کتاب مجموعه نظریات فقهی شورای نگهبان در پاسخ به استعلامات دیوان عدالت اداری (۱۳۹۲-۱۳۸۳)
پژوهشکده شورای نگهبان
درمان با انرژی کی (کیاتسو)تصویر جلد کتاب درمان با انرژی کی (کیاتسو)
عادل شیرازی
معلم یار علوم تجربی پایه چهارمتصویر جلد کتاب معلم یار علوم تجربی پایه چهارم